Hirdetés
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
gondolom az fel sem merült, hogy ezért raktam be a linket, mert egy összeszedett, részletes telepítési útmutató, ami alkalmazható újabb verziókra is. akinek szüksége van rá, majd eldönti, hogy hasznos-e neki a leírás, vagy sem. én speciel utálok idegen fórumokat túrni és megpróbálni összehalászni mindent, ha valakinek megspóroltam fél-egy órát az életéből, már megérte. részemről itt zártam ezt a témát.
a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások
Hozzászólok Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Asrock B250M-HDV alaplap, Kingston Hyperx fury Red 1x16 GB 2400 mhz ddr4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Bittorrent topik
- Kompakt vízhűtés
- E-roller topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vadiúj !!! GEFORCE GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC OEM Videókártya 3év gar!
- Gamer Gyári konfig Microstar Medion MT-22 i5-6400 GTX-750Ti 8-16GB DDR4
- Alig használt újszerű Asus Vivobook X509FJ eladó!
- Lenovo Thinkpad X270 i5-7200U/16GB DDR4/512GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Gyári Nagy Akku
- HP EliteBook 840 G6*i5 8265U/16GB/256GB SSD/vil.MAGYAR bill./IR kamera/Win 10 Pro/HP gari 2023.1.25.
Állásajánlatok
Cég: Chameleon Smart Home Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest