Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Patice

  nagyúr

  válasz fogtunder #184 üzenetére

  Ehhez az APU-hoz ez kb. a max. lap, ami most elérhető és később sem lesz rá szerintem komolyabb lap.

  Agyaltam ma egész nap a konfigon és arra jutottam, hogy a várható felhasználási célok miatt nem is lesz annyira overkill az Asus lap + Pentium proci. A 6 SATA csatiból lesz egy a rendszernek (SSD talán). A többi 5 lehet csak a HDD-ké.

  Jelenleg egy Synology DS213-ast nyúzok 2x3TB WD RED-del, de kevés sajnos. Egyszerre mindent nem tudok rátenni. A 4 lemezes Synology NAS-ok meg elég borsos árúak már. Ezért akarok építeni egyet.

  WD Red lemezeim vannak hozzá 3x3TB + 3x2TB eddig (a NAS-ban lévőkkel együtt). Szóval ez adott. (Később lehet jönnek majd 4 TB-osak is.) SHR-ben gondolkozom, de adatvédelem nélkül. A számomra fontos adatokról van még további HDD-ken helyem biztonsági mentésekhez. Ezeken tartom most is a mentéseket. A NAS azért lenne jó, hogy minden egy helyen legyen és ne kelljen keresgélnem. :)) Közben meg folyamatosan válogatok, rendezgetem az adatokat (elég sok zene, jelentős része nagy felbontású felvétel, SACD.iso-k, amik számomra értéket képviselnek, főleg, ha már átválogattam és TAG-eltem őket, amiben már munka van.... :)) )

  Szerintem

Hozzászólok Aktív témák