Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz keyman #15725 üzenetére

    GRRR. Amit ajánlottam link, nem MEGA-s. Az összefoglalóban megtalálod, rákeresve az idézőjelek közötti szövegre, de mivel elindult az xpeno, így valószínűleg jó lesz. Az eredeti jun féle 102b csak intel-t támogatott, az amd támogatás később került bele (forrás: xpenology.com/forum, ott el is tudod olvasni jun eredeti postjait is).
    Mivel amit leírtál, biztos jele annak, hogy futottál egy kört korábban egy automata telepítésnek. Minden leírás kiemeli a manuális telepítést, ekkor Neked kell betallózni az általad már korábban letöltött DSM telepítő csomagot (pat file, vagy a syno-tól vagy az általam ajánlott linkről kell letöltened: ds3615xs/6.1.x verzió kell !).
    Ezzel persze még nincs vége: újra kell tenned a pendrive-ot, meg kell formáznod a gen7-ben lévő hdd-ket (partíciós tábla törlendő, mert már biztosan rajta van a dsm 6.2 frissítése). Pl. live linux-szal bebootolva már törölheted a partíciókat (pl. pen-ről).
    Utána újra neki lehet állni. Ha így sem sikerül, másik img-t kéne levadásznod (pl. az általam ajánlott linkről).
    Én a net kapcsolatot is meg szoktam szüntetni a telepítés idejére, mert az ördög biztos nem alszik. Frissítés opciókat kétszer is be kell állítani (1x telepítés végén, majd első újraindítás után érdemes még egyszer ránézni, nálam két gépen is auton volt újraindítás után). Ha ez így OK, visszakapcsolhatod a netet (bár én a feladatütemezőben is tiltom a frissítés taszkot, hátha - véletlenül, m$ módra - "átállítódna" az opció (lásd win7 frissítés után auto települő win10 esetét). Net megszakítást ne a routerrel oldd meg, inkább húzd ki a wan kábelt/kapcsold le a modemet/optikai végpontot - nem írtad, mid van). Kb. ennyi.

    szerk: soros porton adja ki a részletes logot a linux kernel. Fizikai gépen soros kapcsolat kell, másik PC-n terminállal vagy VM esetén a host tudja biztosítani (proxmox vagy esxi), böngészőből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák