Hirdetés

Keresés
 • B.Kox

  tag

  Mi olcsóbban??:F A meghalás??!!:DDD

  OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben

 • Bélah

  újonc

  Ginzengest próbáltam, igen. Az még ért is valamit, ha kettőt alkalmaztam egy pohár vízben. Ez tartalmazott így 100 mg koffeint, 200 mg ginsenget, egy pár vitamint szelektíven. Aszpartamos ízesítés, kalória minimális így.
  A legolcsóbb és egyben legmegbízhatóbb minőség a gyógyszertári koffein. Ez minden esetben 100 mg. Újabban TESCO-kban is kapni 60 db-os kiszerelésekben.
  Igazából nem sikerült rájönnöm a hosszú évek alatt, hogy a taurin mi a fityfenének van energiaitalokban, mert azonnali energialöketnek absolute alkalmatlan. Ám ha valakinek mégis szüksége van taurinra, megrendelheti gyúrós webáruházakba. Taurin 500 mg és koffeintabletta - 100 mg -egy pohár szódában, egy evőkanál citrom, és cukor a leggyengébb vitaminos pezsgőtabletta, beleöntve a kürült energiaital dobozba és megvan az illuzió. Ez kb. az "energiaital". Úgy ötven forint. A cukor nem jó a szervezetnek, és sokaknál láthatón "tockosít" a sok energiaital, az a minimális koffein ami bennük van, nem védi ki ezt.

  [ Szerkesztve ]

  Minden rosszban van valami még rosszabb.