Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz beyruth82 #121026 üzenetére
Kinek mi, van akinek a Sekiro a legnehezebb a parry szisztéma miatt, van akinek a bloodborne, Lies of P-t a közép mezőnybe sorolnám, mert itt lehet sokat farmolni és nem muszáj a parry! De mindenkinek más az ami bejön, vagy könnyebb illetve nehezebb! Én pár éve függtem rá erre a zsánerre, azóta gyakorlatilag mindet végig vittem illetve amit tudtam platináztam, mert a fő platform nálam a Playstation, de azért Xboxon is tolom a dolgokat 😀
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #121026 üzenetére
Ennél nincs jelenleg nehezebb soulslike. Hollow Knight, Crypt of the NecroDancer, Super Meat Boy meg hasonló agymenések vannak, amiktől még egy soulslike játékos haja is megőszül.
Jól ki van balanszolva a fejlődés, nem érdemes visszamenni farmolgatni, inkább azokon a pályákon menj végig többször, ahol épp tartasz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- ASUS ROG Ally
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest