Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz Ctrl+Alt~Del #70729 üzenetére

    Nem unjátk ezt az "újgenerációs játék" témát? :) Segítek , NINCS újgenerációs játék a piacon és nem is lesz. Kicsit szebb, kicsit színesebb és gyorsabban tölt be minden. Ez nektek "ÚJGENERÁCIÓS JÁTÉK"?

    Újgenerációs az lenne, ha az AI nem lenne minden játékban balf@sz. Az lenne az újgenerációs, ha nem előre megírt párbeszédekből tudnál választási lehetőséget választani, hanem egy programozott AI a cselekményeid alapján reagálna, és te a mikrofonba beszélnél majd az alapján történne valami. Na ez újgenerációs lenne, meg mondjuk , ha a fizika nem x360 óta követett vonalon menne tovább.

    Baromságokat beszéltek. Mint mondtam a HALO SZÁNDÉKOSAN ilyen, mert a HALO fanbase erre tart igényt. Ezért sem tetszett nekik soha ha változtattak az egész stíluson. Arról végképp nem beszélve, hogy hogy lehetne bármi "ÚJGENERÁCIÓS" ha prev genre is megjelenik? :U

    Microsoft nem tudja hogyan kell játékot csinálni? Szerintem meg te mint felhasználó fordítva ülsz a lovon. Többszőr elhangzott, hogy senki nem akarja (HÁLA AZ ÉGNEK) a SONY által kitaposott sémát követni. Azaz filmszerű story base , scriptelt játékot gyártani dollár milliokból. Helyette , ha megnézed a 20 éves videót is, az MS (ők vezették be az online játékot is normálisan konzolon) sokkal inkább a KÖZÖS JÁTÉKRÓL szól. Ezért van minden játékukba ONLINE lehetőség és COOP. Hidd az MS igen is tudja, hogy mit akar csinálni.

    Tényleg használd az elöted lévő internetet, és tájékozódj. Megéri hidd el.

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák