- Windows 11
- Amazon
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ez a személyre szabott poszter jól hangzik. A MIUI-ban anno nagyon tetszett az egész képernyős hvókép. Sajnálom, hogy nem az alap droid része.
-
roli543
őstag
Érdekes újdonságok. Vajon ezeket minden iPhone megkapja, vagy egy részük csak Pro modellek?
az iPadOS most szerintem érdekesebb lett mint az iOS. Tudom, hogy a mai világban már nehéz újat mutatni, de én vártam valami ütősebbet ennèl. Pl ezek az ikonok, ez a téma már nagyon régóta van, valami új ikonkészlet jöhetne igazán. Na majd a 18-ban.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
PDA_FAN
tag
Kell ez a sok üveggyöngy, mint egy falat kenyér. Én inkább annak örülnék, ha lenne iPad-en normális kézírás felismerés. 20 évvel ezelőtt Palm-on simán lehetett a tollal jegyzetelni, és azt a 12 MHz(!!!)-es processzorral képes volt a Palm szöveggé konvertálni. Ma egy iPad teljesítménye a többszöröse az egykori Apollo Hold-program összes számítógépének, de ilyen triviális dolog még mindig nincs benne. Illetve van, de csak angol és kínai nyelv esetén. Hát kösz, Apple, kend a hajadra.
-
őstag
Vision Pro.
-
YellowFlash
aktív tag
3500 dodó
remélem rájukrohadzuhanórepülésbe kezdett az apple stock
összességében egyetlen igazán hasraesek-szintű újítás sem került be, mind csak marketing maszlagThey don't know... PepeLaugh
-
lajos82
tag
válasz YellowFlash #6 üzenetére
Há én nem látom, hogy zuhanna a stock
-
YellowFlash
aktív tag
183-ról beesett 178 alá is. Ahhoz képest, hogy mennyire ment fel napok óta, az igen csak nagy esés. Kérdés, hogy innen lesz-e gyors visszakúszás, vagy tovább esik.
They don't know... PepeLaugh
-
lajos82
tag
válasz YellowFlash #8 üzenetére
Kevés kivétellel, az egész usa piac korrigál, de ez inkább az államadósságos bohóckodás miatt van.
Ez a 3500 pont olyan, mint az első 1000 dolláros ájfon, mindenki huhogott. Most meg a kínai "csúcstechnológia" is 1500 -
nagyúr
Érdekes, hogy iOS alatt nem elmítették, de mikor Craig a MacOS widgeteket magyarázta, ott mondta, hogy interaktívak, akárcsak iPadon és iPhone-on. Remélem, tényleg így van, és végre újra interaktívak lesznek mint a régi szép időkben, amikor még csak jobbra swipe-al voltak ott egy helyen a widgetek. Pl. nem kell megnyitni egy task appot, ki lehet pipálni a widgeten magán.
-
gyuri125
újonc
Senki nembeszél arról, hogy ezzel már a 8/X nem támogatott, pedig tavaly 2 is dobtak a sűlyesztőbe
-
Danipicur2
tag
Jó, de a 6S-t és a 7-t dobták 2022-ben, a 6-t és az 5S-t meg dobták 2019-ben, azért a 2 közt eltelt pár év Várható volt főleg a 8 2GB RAM-ja miatt, hogy dobják (Ami magával rántja a 8 Plust és az X-t is), meg ahogy elnézem, a maradék 2GB RAM-s cuccokat is dobták, mint ahogy minden 1GB RAM-s Apple cucc megállt az iOS 10/12-nél
-
kakuk.tamas
addikt
Kint is van a dev beta.
Iszonyat jó. Ami meglepő, hogy minden program elindul rajta.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Maxxy10
addikt
Most, hogy lesz Health app iPaden az Apple watch is működni fog vele vagy az még mindig iPhone only?
-
GeryFlash
veterán
Bravúros teljesítmény a Mobilarenatol ezt a 2 fontos Apple-s hírt megírni de a Vision Pro-ra már kifulladt a gépezet. Amikor az összes hírportálon (telex hvg 24.hu stb) 1 nappal előbb olvasol az elmúlt 5-10 év egyik potenciálisan legnagyobb tech innovációjáról mint Magyarország legnagyobb tech lapcsaládjánál Annyira amatőr
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
K0vasz
aktív tag
offline térkép mint új feature? ez most valami vicc?
-
hapakj
senior tag
válasz YellowFlash #6 üzenetére
Miért reméled? Miért bánt téged, hogy ennyiért adják?
-
YellowFlash
aktív tag
de szeretem, hogy ezt a kérdést mindig felteszi valaki...
azért, mert egy potenciális cool tech attól lesz piacvezető és jövőmeghatározó, ha elérhető3500-ért (PRE TAX bájdövéj) dugják fel maguknak
VR/AR cuccok tök királyak, és a pár száz dolláros darabok után ha az Apple kijött volna egy teszem azt egy 1500 dodós Vision Pro-val, akkor sokkal de sokkal jobban elterjedneminél jobban elterjed, annál inkább befolyásolja a piacot, ami arra sarkalja a többi céget, hogy kapkodják magukat ők is, ezzel pedig mindenki jobban jár
ez a cucc átlagfelhasználói szemmel nem hogy 3500-at nem ér, hanem még 2000-et se
marad azoknak akiknek égetni való pénze van + deveknek, akiknek nem gáz a céges kiadásps: a 2 órás akksi időről ne is beszéljünk ennyiért
(most felötlött bennem az ezer dodós monitor állvány képe... )[ Szerkesztve ]
They don't know... PepeLaugh
-
joey04
titán
idén az alapfunciókat reszelték (hívás, üzenetek), ezek engem nem érdekelnek, de jól néznek ki. A journal érdekes lehet.
-
niof
addikt
válasz kakuk.tamas #15 üzenetére
Ki lehet már rakni az óra widget-et a főképernyő közepére olyan módon, mint ahogy a lezárt képernyőn is van? A lezárt képernyőshöz visszahozták már azt az elegáns, vékony betűtípust, ami régebben is volt, és k@rva jól nézett ki, vagy maradtak azok az ocsmány, betűtészta vastagságú variációk, amit 1-2 verzióval ezelőtt hoztak be?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
janeszgol
félisten
Applepie a pride hatteret mutatta percekig, mint innovaciot.
-
Shyciii
veterán
Aham. Tehát úgy néz ki, hogy az Apple továbbra sem képes egyszerű alap funkciókat beletenni, amire a konkurens gyártók már évek óta képesek.
-
-
oszi666
őstag
Nem arrol volt szo h a Control Centert megujitjak?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Hallosz
senior tag
A nem iOS-re küldött SMS kézbesítési visszajelzés fontos lenne, a híváslista naplózása, nagyságrenddel túlmenően az utolsó 100 híváson, pedig még lényegesebb, legalábbis számomra. (ezért nem használok almát, pedig tetszik ;-)
Az összes többi többi faxni, az nekem a napelemes bányászlámpa kategória. -
Shyciii
veterán
Sani0423, joey04
Milyen nyitás? Szerinted ahhoz a rendszer nyitása kell, hogy egy retkes külön hangerőt lehessen változtatni az értesítéseknél, és az ébresztésnél a csengőhangtól függetlenül? És nyilván ezek a funkciók cseszik szét a rendszert, véletlenül sem a telebaszott sok emoji, meg hogy az arcodból animált gif-et hozzon létre. Ááá, azok nem cseszik szét az erőforrást Nagyon értesz a programozáshoz, látom.
És akkor olyan ínyencség, hogy ébresztésnél ne rögtön ordítva kezdje el lejátszani a hangot, hanem emelkedő hangerőn, vagy például munkára is lehessen használni egy iphone-t, mert a 2 sim kártyás kezelése csapnivaló, sosem tudni a csengetésből, hogy melyik vonalon jött be hívás. Képtelen a mail program értesítéseket küldeni az almappába érkező emailekről (amire egyébként egyik appstore-os alkalmazás sem képes) stb stb. Ezek egy részére a Nokia Symbian OS-e is képes volt. -
joey04
titán
Nokia Symbian OS-e is képes volt.
nem is volt olyan stabil.
Ááá, azok nem cseszik szét az erőforrást
nem bizony.
reménytelenek vagytok, pedig csak annyit kéne megérteni, hogy az ios zártabb minden előnyével és hátrányával, a droid meg nyitott minden előnyével és hátrányával. ios-en is azok szenvednek 99%-ban valami bug, hiba miatt akik azokat a beállításokat, lehetőségeket piszkálják, amik droidból jöttek át, cook nagy nyitási terve miatt. almánál sem jobbak a programozók mint a kuglinál, ha ezt a rendszert is telepakolják lehetőségekkel és megnyitják, akkor csak skinben lesz különbség a droidhoz képest.
Nagyon értesz a programozáshoz, látom.
ha te ennyire értesz, akkor jelentkezz az almához vagy akár a kuglihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
nem is volt olyan stabil.
Igazad van. Bár azt a telefont nem kellett 1 hét alatt 3-szor is újraindítanom, mint az iphone-t, mert képtelen volt frissíteni 2 gyári widgetet is. Jah és nem volt a Symbian esetén olyan sem, hogy funkciókat kellett letiltani, mert különben behalt az egész rendszer, és csak kényszerített restartal lehetett feléleszteni? Ugye joey04? Mert bizony ez is egy igen friss iOS hiba az optimalizált akksi töltésnél, amit jó esetben most sikerült kijavítaniuk. Nah hát ennyire stabil az általad mondott rendszer.
reménytelenek vagytok, pedig csak annyit kéne megérteni, hogy az ios zártabb minden előnyével és hátrányával, a droid meg nyitott minden előnyével és hátrányával. ios-en is azok szenvednek 99%-ban valami bug, hiba miatt akik azokat a beállításokat, lehetőségeket piszkálják, amik droidból jöttek át
Aha. Az előbb említett hibákat az iphone és ios fórumokon, youtube csatornákon tették közzé, de azért nyugodtan fogd az androidra. Részemről itt be is fejezem, mert látom úgy összességében mind szakmailag, mind .... le vagy maradva a korosztályodtól.
-
malnabokor
senior tag
Az a gond, hogy mindig lesznek olyan funkciók, amelyek valakinek hiányoznak, mert korábban hozzászokott valahol, valamelyik korábbi rendszeren. Azonban szerencsére azért lehet váltani, ha valami nincs meg, vagy nem működik úgy, akkor lehet váltani Androidra. Nálam zenei területen ez a helyzet, a Spotify-nál évek óta az egyik leginkább kért funkció a HomePod támogatás, amit csak azért sem csinálnak meg. Ezért gondolkodom az Apple Musicon.
Az általad említett hiányosságokra reagálva:
- külön, fokozatosan erősödő ébresztés hangerő már évek óta elérhető.
- e-mail értesítések mappákra úgyszintén megoldható, vagy AppStore-ból az MS Outlookköztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
LosBlancosRM
senior tag
Most ezzel azt mondod, hogy az iOS egy bughalmaz? El se hiszem, hogy mit látnak szemeim. Régóta vártam ezt a pillanatot.
Egyik újdonságtól se estem hanyatt, kár, hogy megint fontosabb az elfordítható emoji, mint a funkciók bővítése. Kíváncsi vagyok a billentyűzetre, hátha sikerül használhatót alkotni.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
nozs23
addikt
Ertem en. Biztos vannak hianyossagok. Nekem az RCS hianyzik, hogy a droidos ismeroseim miatt ne kelljen mar Whatsappot es Messengert hasznalnom. Csak azt mondom, hogy amig minden mutato az egekbe megy, peldaul a droidrol iPhone-ra valtoke, addig elmondhatjuk, hogy nincsenek olyan komoly hianyossagok, amik erdekelnek a felhasznalok tobbseget.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #43 üzenetére
Nem, ne állíts valótlant kérlek. csúnya dolog.
Ezt mondom, amit pont neked mondtam, csak biztos elkerülte a figyelmed.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #47 üzenetére
azok szenvednek 99%-ban valami bug, hiba miatt akik azokat a beállításokat, lehetőségeket piszkálják, amik droidból jöttek át
értelmezz. tudom, nehéz. segítek: van egy kis réteg, akiknél előjn valami bug. ennek a kis rétegnek a nagyon nagy része droidról váltó, vagy visszaváltó user, akik a droidon megszokott dolgaikat és működést próbálják előcsalni, és ezen funkciók valamelyike miatt bugba ütköznek. de "jó úton" halad az ios, még megnyitják az nfc fizetést, még bepakolnak pár tesreszabhatóságot, és pár éven belül droid lesz. Amúgy az állításod már ott is elbukik, hogy szerintem a droid sem bughalmaz. Csak én személy szerint több problémába futok bele, ha azt használom, ahogy az a neked linkelt válaszban is le van írva. btw nem is minden droidból átvett dolog bugos, ezt sem állítottam. ha válaszolni szeretnél, adok neked egy különleges pennát.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #49 üzenetére
ha nem érdekel a reakció, akkor ne szólj a másikhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen