- Elhiszik az emberek, hogy a mesterséges intelligencia egy élő, érző lény
- Felszámolja a vadnyugatot a kritopiacon az EU
- Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Drágább lett, de gyorsult is a SpaceX Starlink internetszolgáltatása
- Átláthatóbb adózást követelnek a Microsoft befektetői
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vírusirtó topic
- [Re:] Okostermosztátokkal csökkentené az energiafogyasztást az EU
- 29-es körzet: internet, TV, telefon
- DIGI internet
- [Re:] Elhiszik az emberek, hogy a mesterséges intelligencia egy élő, érző lény
- [Re:] Szabadulnak kriptovagyonuktól a bitcoinbányászok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9000 üzenetére
Nagyon csúnya hangja volt, az a motor így a hallottak alapján kuka.
------------------
Filippi megvadult#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Marrakesh szombati időmérő eredmények:
Hyundai első 3 szorosan, de sajnos Björk az élen. Pedig Norbiban még volt, csak az a fránya motor
. Remélem versenyre ki tudják pofozni a gépet. Sajnos ez eddig nem Norbi hétvégéje. Filippi meg hol tanult meg így menni
?
2 mp-en belül 23 autó, szoros lesz ez így nagyon
. Szusszannyunk és várjuk az első versenyt
.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
guftabi96
addikt
-
.LnB
titán
Tud valaki streamet a versenyre? Youtube-osat.
Homo Ludens
-
guftabi96
addikt
Most komolyan nem megy a Facebook stream? Ez valami vicc?
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Ilyen van? Ez a fos fog az őrületbe kergetni...
#KeepFightingMichael
-
albert8
addikt
Na mára elég is volt........
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
vlevi
nagyúr
Mi jön még bammeg?
Leesik a kerék???? -
Malachi
addikt
M4-en most kezdődőtt, első kép: safety Michelisz miatt, aki úgy tűnik odaverte. Na jól kezdődik az év.
Mod: ja kiesett a kerék. Oké.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na, ott folytatjuk ahol abbahagytuk...
Homo Ludens
-
biker
nagyúr
ezt
nem
hiszem
el
ilyen
nincsElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Ciccuka
veterán
súlytalan vonatozás volt végig
️️
-
-
rocket
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem Norbi még ezt a szezont lenyomja egy jó kis gyári csapatos fizuval oszt viszonlátásra.
Nem fog menni, nem fog összejönni...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
vlevi
nagyúr
Ne felejtsük el, hogy még 2 versenyt ki kell bírni az autóknak.
Ettől függetlenül tényleg kicsit unalmas ez a körmenet.
De az, hogy ennyire tele van a pálya autókkal, azt jó látni. Itt már a pontszerző hely is sokat jelent majd, nem úgy mint a 15 autós wtcc szőnyeg, ahol 1-2 ember kiesett, valakit megelozol, és pont szerző vagy... -
szebe
őstag
válasz
XFishboneHUN #8960 üzenetére
Mór Csabáék ha jól láttam egy 10. és egy 3. hellyel kezdték a szezont Zolderben. A 2. futam végét kaptam el, nem tűnik egy rossz sorozatnak ez a GT4 sem
Vivike meg nem ebben indult (szerencsére).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
Elképesztő ez a Tarquini. 56 évesen még mindig ennyire formában.
#KeepFightingMichael
-
Ventur@
senior tag
Jó kis időmérő volt ez. Tarquini előtt le a kalappal. Ha nincs a kis hiba Norbinak, szerintem akkor sem lett volna meg neki az öreg
. Erlacher nagy respekt! Zengőék szerintem a lehetőségeikhez képest jól mentek. Csak a futamok is lennének ilyen izgalmasok majd, mint az időmérő
.
-
Winner_hun
félisten
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
guftabi96
addikt
Müller egy patkány, 364726. felvonás
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
szebe
őstag
válasz
guftabi96 #9026 üzenetére
MI volt? Sikerült lemaradnom...
(#9025) Winner_hun
Nekem erről a linkről nem hozza be, viszont ha fb postról kattintok, ott jó"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
biker
nagyúr
válasz
guftabi96 #9026 üzenetére
Ezt a büdös g..i Müllert örökre el kéne tiltani.
Norbi meg a sok mosolygás után jól orrba ba...ná a boxban futam után, mert ez már durva.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
szebe
őstag
Ez az elengedés vajon mi volt?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Motion_Blur
félisten
Ez a hétvége úgy jött ki hogy egy sessiont se láttam.
Az infók, eredmények tudatában azt hiszem hogy ez így is marad a jövőben. Norbinak tavaly volt AZ ÉVE, elbukta, most már csak gyári fizuval levezet mint Alonso
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9030 üzenetére
Szerintem ennyire azért ne szaladjunk előre. Tény, hogy már most óriási a hátrány és ennek a ledolgozásához kb kisebb csodára lesz szükség ilyen mezőnyben, de azért még mindig rengeteg verseny van hátra.
Azzal meg kifejezetten jól jártál, hogy nem nem láttál semmit a hétvégéből... Nem kicsit volt idegőrlő.
Viszont ha leszámítjuk azt, hogy a Norbi szurkolók szempontjából mennyire negatív volt ez az egész, a sorozat remeknek ígérkezik.#KeepFightingMichael
-
proof88
addikt
Müller sokszor köcsög, viszont én azt láttam a mai versenyeken h kb az összes baleset azért volt mert az előrébb haladó rosszul mérte fel a kocsija méretét hátrafelé és idejekorán ráhúzta a mellette / félig mögötte lévőre. Ha 5 ilyen eset nem volt akkor egy sem. Müllert sem értem mégis mit gondolt, miért jó nem csak Norbit de saját magát is berántani a falba.
-
bajnokpityu
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9018 üzenetére
Hja, úgy áll, h Norbi megmarad a nyugodt pechesnek. ala Pedroza..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bajnokpityu #9033 üzenetére
+ Kimi... de jah...
-
Ventur@
senior tag
Ahhoz képest, hogy a szombati nap milyen gyászosan unalmas és gáz volt, a vasárnap az meglehetősen izgalmas lett. Voltak azért nagyon szép csaták (főleg Coronel alkotott nagyokat). Mondjuk a két Alfa-s....hát nagyon el voltak tájolva az öreg olaszok. ...és ha már öreg olasz, akkor a kis kopasz a lehető legtöbbet kihozta a hétvégéből
. Sajnos a szombat elvett Norbitól min. 20+ pontot és ez már most nagyon hiányzik, pedig csak most kezdődött a szezon. Le a kalappal Erlacher előtt, sejtettem hogy jó az inas és örülök, hogy itt van a mezőnyben. Guerrieri nekem kicsit most csalódás volt. Nem nagyon találta, hogy merre az arra, valamint Coronel is csak szenvedett - bár volt pár jó csatája. Ha a szombatot nem számítjuk, akkor Zengőék - számomra - egészen jól mentek, viszont sokat kell fejlődniük, mert láthatóan az autó alkalmas min. Q2-re és akár győzelemre is a fordított rácsos versenyeken. Viszont azt biztos, hogy itt a tizedekért keményen meg kellesz küzdeniük. Audinál az ifjoncok...hááát....
...ha nincs Shedden és Vernay, akkor ez csúfos egy hétvége lett volna az Audinak.
Jön a hazai menet és remélem kva jó kis versenyek lesznek.
Meg remélem viselkedni fognak a hazai szurkolok Mullerrel szemben. Nem volt szép és sportszerű amit csinált, de a versenybírók is tehetnek róla, hogy ekkora felhörrenés lett az egészből.
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
gabe_
őstag
Igen, kicsit mintha hiányzna a tűz most Norbiból. Ok, ez még csak az első futam, bele kell rázódni.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Motion_Blur #9040 üzenetére
Még nem kell leírni őt. Meglátjuk mit mutat majd a Hungaroringen.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #9040 üzenetére
Azóta lett rosszabb szerintem, amikor a gyári csapathoz szerződött, és elkezdett úgy gondolkodni, hogy nem kell vigyázni a kocsira, mert van pénz, van alkatrész. Persze akkor is már szerencsétlen volt,
de szerintem összeszedettebben ment, és még gyorsabb is volt. -
sultansmith
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #9042 üzenetére
Jajaja, azóta annyival rosszabb, hogy tavaly pl. az utolsó versenyig harcolt a vb címért, de hát na, mi jobban értünk ehhez. Jézusom...
Lennék én olyan rossz mint ő.
Az sem számít, hogy az overheated gearbox miatt nem tudta a saját tempóját menni, de még így is az élmezőny idejét mente.
Meg az se érdekel senkit, hogy úgy ment másodikat a szombati időmérőn, hogy abból 10 percet a pályán sem volt.
De hát ez van, ha az emberben nincs tűz, na, valljuk be.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
sultansmith #9043 üzenetére
Lehet. Én így érzem. Szerintem akkor volt a csúcson, amikor a Chevyk ellen szinte csak ő tudott bármit is kezdeni. Akkor nagyobbnak éreztem a nyers tempót.
Attól mindenképp elfogultnak kell tekintenünk magunkat, hogy magyarok vagyunk.
Szerintem leterhelt a családja miatt is. Attól is hiányozhat az a kis kis extra koncentráltság. Az öregben jobban látom, hogy fejben csak itt van, meg akarja nyerni a bajnokságot.
Ne legyen igazam, de nem tudnám most kizárni, hogy a ringen is felveszi a versenyt az öreg. -
bajnokpityu
nagyúr
válasz
sultansmith #9043 üzenetére
újranézve a falhoz szorítós videot, elemzést, rájöttem, hogy igen, pont az volt a baj, h ott volt a tűz. ha egy tizedmásodpercre elvette volna a gázt, akkor egymás mögött mentek volna, az a 20cm hozott volna 1-2helyezést.
én megmondom őszintén nem ettől tartok. attól a rohadt technikától. ne legyen igazam, de túl kicsi ország vagyunk, a gyártónak meg az a jó, hogy egy erős ország pilótája győz, több hasznot zsebel a gyár.ill, talán attól is tartok, hogy akármennyire józannak tűnik Norbi az interjúkon, most egy icipici józanság pont kellett volna.
nemtom más hogy látja, most éppen én igy
-
gabe_
őstag
Hát, végül is igazatok van, a tecnika jócskán hátráltatta az elmúlt hétvégén Norbit.
Majd akkor fog látszani a valós erősorrend a 4 hyundaios versenyző között, ha egyiknek sem lesz semmilyen műszaki jellegű gondja.Sovány szakácsban sose bízz!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #9044 üzenetére
Jaja akkor éreztem én is a legjobb formában amikor a bömössel cibálta a 3 Chevy bajszát.
Hringen ütnie kéne Müllert, Björköt és Tarquinit is + nagyon egyben is van a mezőny.
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Ahogy az várható volt az egyik szabadkártyás Nagy Dani lesz a M1RA-val: [link]
Viszont ez a BoP+kompenzációs súly+20 kg nem fogja megkönnyíteni a helyzetét ebben a mezőnyben. Szerintem max. mezőny közepe amit el fog érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Volvo és Saab topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- E-roller topik
- [Re:] Megszabta a Ryzen Threadripper PRO CPU-k listaárát az AMD
- [Re:] Nyugaton is megjelenik a Tower of Fantasy (Mobil, PC)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer pc, 1070 8Gb, 16 gb ram, SSD, Ryzen 5
- Asztali PC, Asrock B560M Steel Legend, i5-11400, 2x8Gb 3200Mhz, Gtx1070Ti, Ssd 240Gb, Hdd 1tb
- Micron M600 2.5" 256GB SATA 6Gb/s MTFDDAK256MBF SSD meghajtó OEM
- Thinkpad x1 Carbon 9th 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe 16GB 512GB NVMe ujjolv., IR kam., WIFI 6, gar.
- Latitude 5310, 13.3" FHD IPS érintő i5-10310U, 16GB, 512GB NVMe, ujjlolv., IR kam. WIFI 6, gar
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest