Hirdetés
- Több mint 600 millió dollárért talált új gazdára a Wattpad
- Járványhelyzet és kormányablak
- Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- A Cruise és a GM partnere lett az önvezető autók piacán a Microsoft
- 7,8 millió eurós bírságot szabott ki videojátékok kiadóira az Európai Bizottság
Hozzászólok Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9000 üzenetére
Nagyon csúnya hangja volt, az a motor így a hallottak alapján kuka.
------------------
Filippi megvadult#KeepFightingMichael | #JB17 | "People = Shit"
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #9336 üzenetére
Az elmúlt két napban egyszer nem helyezkedett jól forgalomban. (de máskor sem túl gyakran)
Talán ideje lenne elgondolkodni egy olyan sorozatban ahol csak az óra az ellenfele.A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9349 üzenetére
A Huff elleni csatáját díjazták 5 rajthelyes büntivel. Guerrieri legalább nem ütötte ki Norbit. Gondolom én, hogy amiatt kapott 5 helyes büntetést, mivel Huff is pórul járt.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
bajnokpityu
nagyúr
válasz
Marmonkanna #9409 üzenetére
Ix35őt egyhat szívóval, hátha elég lassú lesz így a hunyadi..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Marmonkanna #9576 üzenetére
Jesszus, ki ez a gyökér?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szebe
őstag
válasz
Marmonkanna #9579 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Direkt LeMans miatt rányúltam a Playerre, a "vásárlás" után stílusosan pont egy reklámnál sikerült csatlakoznom...
(legalább Playeren mehetne reklámmentesen...)[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #9576 üzenetére
Na, most már nem elég, hogy pár online lap nyomja, hanem szépen a 200k fölötti youtubeosokkal is promózni kell?
Azt már inkább meg se kérdezem, hogy ennek a faszinak miért van majdnem 300k feliratkozója
Ez az Eurosport közvetítés egyszerűen nevetséges. Tiszta Amerika.. ott ilyenek a Nascar és Indycar közvetítések. Indy 500-on volt, hogy 2 kör nem telt el 2 reklám között.. Az már tényleg a legalja.
Nem baj, idén is elérik, hogy megutáljam az éppen reklámozott termékeket, márkákat.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael | #JB17 | "People = Shit"
-
válasz
Marmonkanna #9579 üzenetére
Az ugye megvan, hogy van teljesen reklámmentes stream is a playeren?? Nem is értem, mi a problémátok.
SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
igen, ez nekem is feltűnt, emlékeztek múltkor Müller vs Norbi video, feszültségkeltő zene, gerjesszük a konfliktust...
-
amúgy tudja valaki, hogy TCr-en a Ringen miért nem volt a kivetítőkön kép?
telefonon kellett néznem YT-on, hogy tudjam mi történik, alig volt 8-10 mp-es késés, miután elfordultak előttem, pont tudtam újranézni telónSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
Mégis mit vársz
? Az FIA legsemmirevalóbban kezelt szakosztálya a túraautózás. F1-en kívül nem ismernek ezek semmit. Ott szinte mindenről azonnal van videó, infó stb. Itt meg még a WTCR weboldalát sem tudják normálisan karbantartani. Touringcartimes-on hamarabb megjelennek infók, mint a saját oldalukon. Mondjuk az Eurosport is elmehet a bánatba.
Hétvégi közvetítés (TV): [link]. Idézet a cikkből:
Szombat:18:45 – Második futam [9k] (Eurosport 1, élő)
Vasárnap:
11:15 – Harmadik futam [11k] (Eurosport 1, élő)
Ennyit fogsz a tv-ben látni az egészből. Ennyit! De hála az égnek az Eurosport 2-ön 30 órában tudsz majd nézni csodálatos teniszt, az 1-en meg 56 órában a doppingos 20 kg-os inasokat, ahogy cangáznak. Csodás
.
Egyébként annyi infó van róluk, hogy az autók készen vannak és ott lesznek a SloRingen
.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz
Marmonkanna #9710 üzenetére
Kb most untam meg végleg
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz
amikor az injektor hiba volt, minden autóban ugyanaz volt, most érdekes módon egyetlen autó turboja jó, a leggyorsabbé. naneeee
el tudom képzelni, hogy itt mondjuk olyan eltérésről beszélünk, hogy 1,5 az engedélyezett, és 3 autón 1,501-et mértek.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
guftabi96
addikt
válasz
A szabály az szabály, jogos a kizárás, ezért szerintem felesleges a sorozatot kritizálni. Ezért egy TCR Beneluxban is kizárás járna.
Inkább az érdekelne, hogy Tarquininél miért nem volt ilyen probléma..Nem teljesen értem, hogy ezt hogy sikerült összehozni.
-
szebe
őstag
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
Müllertől nem kell félni
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Marmonkanna
tag
válasz
Marmonkanna #9731 üzenetére
baszki, működött az átok!
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
szerintem senki nem hallgatta végig, pedig a vége felé 7:30 után egy érdekes történés is van
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Ventur@
senior tag
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
Kegyelmes úristen, az a hang
.
(#9793) ruti:...és akkor most akkor most a harmadik. Nyélgáz és negyed....hol a negyedik?
.
(#9794) guftabi96: Már legutóbb sem ment, szóval az még fogható volt az érettségire, de ez most már egyértelmű, hogy elfogyott a keret és valószínűleg ennyi volt.
-
Ciccuka
addikt
válasz
Marmonkanna #9843 üzenetére
Nem értem miért erőlködtek ennyire, de izgalmas volt. Audi bukta a címet.
🏎️ 🏁
-
Ciccuka
addikt
-
Ciccuka
addikt
-
Ciccuka
addikt
válasz
Marmonkanna #9952 üzenetére
Én is most tudtam csak meg. Nem szóltak ilyenről akkoriban a hírek.
🏎️ 🏁
-
Ciccuka
addikt
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10227 üzenetére
Az mondjuk fura volt, amit Lanti mondott, hogy az egyik csapat alkalmazottja a tanácsadója a felügyelőknek ezen a futamon... már ha jól értettem, mert nem fejtette ki bővebben.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10272 üzenetére
Hát, ez az, hogy NEM!!! fordított pole!
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #10283 üzenetére
Akkor csak a szokásos. A 3. futamon se számítok sok jóra.
-
Ciccuka
addikt
válasz
Marmonkanna #10306 üzenetére
Szép kép
2019 Total 6 Hours of Spa-Francorchamps - Full race highlights!A Nürburgringet is hótakaró fedi májusban
[link] [link]Lecsapott a tél a WEC mezőnyére Belgiumban
Az endurance-világbajnokság mezőnye Spa-Francorchampsban készülődik a hatórásra, azonban ma reggelre a természet gondolt egyet, és fehérbe borította az egész pályát.
[link] [link]Vasárnap
13:30-14:30 DTM, második futam[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
-
Rotyi
tag
válasz
Marmonkanna #10326 üzenetére
Az sima bennanizás volt
[vilike] a képváltások is botrányosak voltak. Ha valahol történt volna valami, egyből elkapcsoltak...Ami majdnem az, az nem az!
-
guftabi96
addikt
válasz
Marmonkanna #10338 üzenetére
Azonnali hatállyal
módosították a BoP-tEz egy vicc. Nevetség tárgyává teszik az egész sorozatot
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz
Marmonkanna #10368 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.
-
Ciccuka
addikt
válasz
Marmonkanna #10413 üzenetére
Félre kellett volna állnia és lehajtani a motorháztetőt és utána be a boxba. Régebbi BMW-kkel (pl. E30) ilyen nem igazán fordulhatott volna elő (másképp rögzített motorháztető miatt). Ott előrenyílik (inkább az utcai változat) vagy legalább 2, 4 ponton rögzítik biztonsági motorháztető lefogatóval (így inkább repült volna le, de az se törvényszerű).
[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10407 üzenetére
Playeren nincs reklám... már ha azt a közvetítést választod. Értelem szerűen, ha az E1 / E2 adását indítod vele, akkor van, mert az a TV adás egy az egyben.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
Male
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10447 üzenetére
Playeres E2-n is a WTCR ment, Lantival... csodálkoztam is, de látom sokaknál a másik E2 adás volt kábelen.
Viszont holnap az időmérő E1 elvileg mégis.
Norbinak meg gratulálok, ezt szépen behozta ma
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10534 üzenetére
A fordos, ferraris filmre kíváncsi leszek.
-
Ciccuka
addikt
válasz
Marmonkanna #10573 üzenetére
Azt kellett volna, hogy csak ők ketten vívjanak meg egy meccsen, mivel pontegyenlőség van.
[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
-
Ciccuka
addikt
-
Ciccuka
addikt
-
[vilike]
őstag
-
DS39
veterán
válasz
Marmonkanna #10833 üzenetére
rühellem azt az embert, egy nagyképű paraszt. mintha az övé lenne a széria...
-
vlevi
nagyúr
válasz
Marmonkanna #10922 üzenetére
Még az is lehet hogy Orosháza N készült a kép :)
-
Ciccuka
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Marmonkanna #11020 üzenetére
Gyereksírás mellett sima futamgyőzelem, így kell
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
biker
nagyúr
válasz
Marmonkanna #11022 üzenetére
Azért hogy Attika üsse ki Norbit, az nem semmi volt
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Csomagoló gép szerviz | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Marmonkanna #11024 üzenetére
Norbi nem vette komolyan, főleg az elején... 15"-os laptopon, úgy hogy mellette ordít a gyerek, + egy stock G29 load cell nélkül...
-
Ciccuka
addikt
válasz
Marmonkanna #11033 üzenetére
Úgy tűnik csak az időmérőt lehet nézni ott (azt is csak a megszokottaktól rosszabb minőségben):
[ Szerkesztve ]
🏎️ 🏁
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI MODERN 15 „Kis Gamer” Laptop 15,6” -30% i5-10210U 8GB 512GB SSD NVIDIA MX330 FHD IPS MATT
- RTX3070 Inno3D Ichill X4 - 3 èv garral
- HP ZBook 14u G6 (840 G6) workstation*i7 8565U/16GB/512GB/Radeon Pro WX3200/vil.MAGYAR bill.
- (VADONAT ÚJ) HP EliteBook 840 G6***gyári specifikáció***i7 8665U/16GB/512GB NVMe SSD/vil.MAGYAR bill
- Újszerű 4 polcos Rack Szerver Szekrény!
- canon ir c2020 szines lezer mf nyomtato elado pesten
- E L A D Ó - Intel Core I5 4690 - 3.5GHz
- Újszerű Lenovo Ideapad C340-14API 16GB RAM, 128SSD érintőképernyő, karcmentes állapot, garanciális
- Chieftec mATX ház jó állapotban
- hp clj 700mfp m775 szines lezer mf. nyomtato elado, pesten kiprobalhato. 2020 ban 1.5 m. ft volt uj
Állásajánlatok
Cég: PROGmasters
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest