Új hozzászólás Aktív témák

 • Ventur@

  senior tag

  Nem volt annyira rossz ez a versenyhétvége, de... a szombat a hatalmas baleset tette csak "izgalmassá". Viszont a vasárnapi első (2. futam) viszont kva jó volt. Most nagyon működött a joker kör is, ráadásul voltak azért előzések is. Viszont ez a második (3. futam) ez ezzel a sok sárga zászlóval.... :U .

  Norbi sérült kézzel kihozta a maximumot a hétvégéből :R . Viszont Tarquini kezd egyre homály lenni, ami a csapatbajnokságra nézve eléggé gáz.

  Zengőék.....nem értem, mintha valami átok lenne rajtuk mióta Norbi elment. Állandóan baj van az autókkal, Zsolti is többször túlvállalja stb stb stb. Érdekes, hogy Norbinak még egy pontja sincs, pedig tapasztaltabb pilóta, mint Zsolti. Campos a mérce, de legtöbbször totál homályban vannak. Remélem SloRingen alkotnak végre valamit.

  Amire kíváncsi leszek:

  - lesz-e büntetés a Huff vs. Bennani esetből?
  - fog-e változni a BoP. Szerintem igen és megint nem a Hyundai előnyére. Gyanítom visszakapják a +10 mm-et, mert Nord-on jók voltak és most itt Vila Real-ban is (túl jók). Szerintem SloRingen szenvedés lesz nekik megint.

  Ja és még egy: Homola győzelmének nagyon örültem. Szimpatikus versenyző és már neki is kijárt végre valami nagy dolog :) .

  Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák