Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz rocket #6437 üzenetére

    Erre mondják azt, hogy "tipikus rosszindulatú, pesszimista magyar felfogás". De sajnos én is ezen a véleményen vagyok. :( Már alapból is azt mondom, hogy ez a Honda egy zsákutca. Ráadásul ez a épp ésszel felfoghatatlan marhaság is. Aztán külön is tették Norbit egy kocsiba. Persze mindenki mondja, hogy semmit nem számít. De igen, azért az ember igen is húzza a száját, és elmehet a Honda a búsba...
    A Honda akkor lehet versenyképes ha hoz egy sedan kasznit, viszont már megy a ködösítés, hogy hát az új hatchback forma is kedvezőbb mint a mostani. Aztán mi lesz? A Volvo elver majd mindenkit jövőre a Honda, meg ha még marad akkor majd pislog. És ha kiszállnak Norbival mi lesz?! Vissza Zengőhöz? Vagy ő is rallycrossozni fog!?

    És néhányan próbálják megmagyarázni, hogy a Honda japán felfogása.. Az a japán felfogás évek óta nem eredményes az autósportban. Mára az európai és legfőképp a Német autómárkák dominálnak... Nincs már az az érinthetetlen japán szakértelem jelen az autósportban.

    Úgy tudnám jellemezni a helyzetet, hogy idézem a "méltán" híres Gungan mondatot "A nabook hondák már nem hiszik, ők a mindent jobban tudja?" @ Star Wars EP1. ;]

    Persze lehet, hogy minden mesés lesz és csodaszép, bár úgy lenne!

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák