Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz a_tesz #6257 üzenetére

    Én is jobbnak tartom, érzésre mondva. Annyi a különbség, hogy Michelisz-nek már 'jelenléte' van a WTCC-ben, igaz eleinte kicsit nyusziba volt, de aztán a viszonylag jó védekezésével, a nem 'bunkó', viszont fifikás pozíciótatásával megalapozta. Szvsz van annyira fifikás mint akár Tarquini ..de Norbi-ból absz. hiányzik a 'bunkó' ami azért néha nem árt kasztnis versenynél. ...és persze egy gyors versenyző.
    Kiss Norbi egy más karakter, benne sztem minden megvan, nagyon gyors, határozott, és nem fél bunkó lenni ha úgy érzi...a bunkót senki ne értse most hibaként, nem ...ezeknél a srácoknál akik mind keménykednek, néha oda kell tartani, hogy tudják nem lehet csak úgy betenni neki az autót, mert majd úgy is elveszi, elféli a versenyét.
    Kiss Norbi viszont a kamionoknál tanult mást is, ami addig talán nem jött ki, megtanulta legyőzni a 'belterjes' arcokat, logikusan jó visszajelzései vannak, mert működik nála a technika, és taktikus lett.
    ...szal Kiss Norbi-t tartom olyan jó választásnak mint bárkit a WTCC mezőnyből ( nem kis kijelentés, tudom). Nyilván nem egyből, de benne van a tempó, a temperamentum, a taktika, és a jó mérnöki együtt működés.
    Ez persze mind saját vélemény, vitatható, régóta követem már a versenyzését, lehet elfogult is lettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák