Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz callmeakos #4068 üzenetére

    "De majd egy szép napon állambácsi is belátja, hogy nem a 20. "kutyátseérdekel" stadiont kell felhúzni,...". Nem fogják belátni, mert mi focinemzet vagyunk (vagyis, hát az nagyokosok fent ezt gondolják) ;) .

    Jól írod: Dupla autó, dupla anyagi teher....és ebben a szezonban látható, hogy egy "gyári" autó fenntartása nem két forint. Mi lett volna akkor jövőre. Nem jó hír, hogy Norbi megint egyedül megy és nem kap segítséget, de szerintem nem is annyira fontos neki. Látható az idei eredményén is :) .

    [CS]Blade2: 4. kocsira olvastam olyat is, hogy Bennani csapott le rá, de így hogy az autó szabad bizony lehet benne valami, hogy az All-ink-esek lecsapnak rá és tolják Huff alá. Így ők is egyszemélyes csapat lenne.

    Az meg szerintem nem gáz, hogy ha egy erős pilóta kapja meg az autót és Norbinak ellenfele lesz, mivel remélem hogy hatalmas csatákat láthatunk jövőre (és egy újabb első helyet Norbinak a ringen :B :D ).

    +40 kg Shanghai-ra...érdekes lesz. Lehet én néztem rosszul, de engem emlékeztet kicsit az Argentín pályára és azért nem mentek rosszl a Honda-k ott :) .

    Csak már lenne nov.2-a!!!

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák