Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Lehet, hogy csak a WTCC-éhség beszél belőlem, de ritka jó két futam volt. Végre elkapott az a BTCC feeling a futamok alatt, amire már rég vágytam itt a WTCC-ben is :) .

    Lopez-ről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Eszméletlen, amit a mezőny leggyengébb autójával művelt. Kicsit viszont szégyen ez a nagy ős BMW-sekre nézve. Sehol sem volt Coronel és D'Aste, Engstler-ről meg ne is beszéljünk. Lopez megcsinálta ugyanazt, amit Coronel SloRing-en. Nagy respekt neki :R .

    ...és végre Norbiban is látni lehetet azt a csibészséget, ami kell ebbe a mezőnybe. Nem kímélte a vasat se az első, se a második futamon, de szerintem a másodikon nagyot ment. Most már csak egy erősebb autó kell és rendben lesz az egész :) . Ja és én azt mondom, hogy megint a legjobb Honda-s volt, még ha csak egy paraszthajszállal is, ami a két gyárira nézve elégg ciki, de sebaj, ez nekünk csak még nagyobb öröm :) .

    Akiket nagyon sajnálok:
    1. Huff. Egyáltalán nem volt szerencséjée igazából az egész hétvégén. Első futamon nagyot ment az tény, de hogy egy kis adok-kapoktól állandóan elszáll a Seat futóműve és ezt még mindíg képtelenek megoldani...hát eléggé gáz. Pedig jó ez a Seat még mindíg.

    2. Thompson: Van erő a Lada-ban ez látható volt itt is, de a püfölést még nem bírja, pedig hát "ruszki" technika :D . Amire kiváncsi vagyok, hogy jövőre marad-e Kozlovskiy, mert szerintem nem sok vizet zavar a mezőnyben.

    Amiben csalódtam: Eurosport kommentálás. Szerintem messze alul múlták magukat Csutiék. Nem egyszer lestem, hogy ezek mit néznek, mikor a pályán történik az esemény?! Remélem összekapják magukat következő futamra.

    ...és jön Sonoma. Igaz 1 hónap múlva :F . Nagyon kiváncsi leszek Norbi mit megy ott a Civic-el :) .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák