Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz capulet75 #3803 üzenetére

    van potenciál, de sajnos nem ilyen hátsó futóművel. a nagy baj az, hogy a honda egyszerűen a csomagtér méret miatt nem hajlandó változtatni a széria változaton :( , hogy visszategye a dw futóművet, mert drága és helyigényes. és amíg ennél nem csinálják meg, addíg értelem szerűen a homologizált wtcc autó is marad így ahogy van, ezzel a futóművel. mindegy, hogy a dw-vel úgy kanyarodik, ahogy kell, az átlag ember sosem használja ki, így szimplán kispórolták. lehet mondani, hogy versenypályán a primitív torziós merevhíd futómű is jó, mert sokkal jobb a pálya minősége, sima etc... de nem jó, egyértleműen látszik, hogy nem jó. ez utcai pálya, itt alapból megbukik, de klasszikus nagy pályán is bukik...
    a másik az ultra-pici motortér. nem lehet benne szerelni. sehogy és semmit sem.
    jó autó a civic, de sosem lesz tökéletes, így nem. és a honda menedzsment teljesen álomvilágban él... jön a citroen és úgy elfogja picsázni a hondát, hogy öröm lesz nézni. és akkor majd ott fognak állni és nem értik mi történt. hát ez.

    a másik meg maga a jövő évi wtcc megkötés, hogy első futómű csak mcpherson lehet.... hát wtf?!?!? mi ez baszki? valami vicc?

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák