Új hozzászólás Aktív témák

  • Motion_Blur

    félisten

    Juni Gyuri jelenti:

    Szlovákiában az első szabadedzésen a középmezőnyben végzett Michelisz a Hondával, a másik két gyári autó az elejében. Ez még jó is lenne, ha végre megoldódna, hogy valami más gyulladjon már ki az autónk helyett.

    Ennek ellenére bíztatónak tűnt a helyzet, mert végre csak azzal kellett volna foglalkozni, hogy állítsuk az autót. Hamar kiderült, hogy merre lenne tovább, a közvetítés képein jól kivehető volt, hogy csak a mi autónk hátulja emelkedik el az erősebb kanyarokban, ami egyben azt is jelenti, hogy, ami hátul magasan van, annak az eleje elöl bele is érhet a gumiba, ez sem segít sokat. Igen, de ez valójában csak egy állítás, ami segít ezen a problémán.

    A tűzeset megint a kipufogó felfüggesztése miatt történt, pedig minden úgy lett összerakva, ahogy kérték. Sőt, ez a Mester és Monteiro Civicjét is érinti, de az övék valahogy nem kap lángra, de a probléma ott is adott, időzített bomba mind a három autó alatt ketyeg. Hát, igen, a kipufogó az meleg, de ez nem lehetett újdonság a tervezőknek.

    Ha ezen túllendülünk, akkor végre figyelhetünk a beállításokra. Hogy ez ma hoz e végre eredményt, azt egy pár óra múlva megtudjuk, de addig még van egy szabadedzés.

    Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Új hozzászólás Aktív témák