Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    norbi mondja warm up-ról

    Lehet, hogy tényleg döntetlenre játszik ott fönt valaki, hiszen a szomorú tegnap után, mind a két gyári Hondát meg tudta verni, így hatodik lett. Más kérdés, hogy az eleje kissé messze van, de a technika végre a reális arcát mutatja. Innen jönnének majd a versenyzők. Bennük vajon mennyi van?

    Szakadó esőben ment ki a mezőny reggel a warm up-ra, ahol 15 perced van, hogy összerázd a technikát és a beállításokat a futamra. Sikerült összerakni a féket, bár, ez az eredményen nem látszik, mintha csak a gázt nyomta volna végig. Tudatos volt minden, az utolsó pillanatig. Megfutotta a gyorskörét, majd jelentkezett állórajtra és mire észbe kaptunk, a teljes olasz-hondás vezérkar a bokszunkban ünnepelt, és jókedvűen kidobosozott pizzákkal. Hatalmas spanok lettünk hírtelen a tegnapi feszkó után, kék-zöld a vállam a lapogatásoktól, pedig nem is én vezettem.

    Remek ez így, de azért legyünk reálisak. A warmup nem a világ, de így esőben, jól mutatja az erőviszonyokat. Annyira rövid az idő, hogy ha egy picit hibázol, alig van idő javítani. Lehet, hogy Tarquinit feltartották, vagy hibázott, nem tudni, egy biztos, visszahozott ez a pár kör némi életörömöt.

    Egy fontos dolog maradt, az pedig a rajt. Azt eddig két (2) alkalommal tudta gyakorolni Michelisz. Megtudtam, hogy a rajt két-, vagy inkább háromkezes mutatvány. Kormány, kézifék és még néhány gomb egyszerre markolásával kezdődik a ceremónia, de amíg elhúzod a kettőt, addig is két kapcsolót még kezelni kellm mégpedig sebbel lobbal. A tegnapi rajt gyengébb volt, a mai már bíztató, de lenne mit csiszolni rajta. Mindegy, ennyi jutott, meg fogja tanulni.

    Sajnálom ezt a hétvégét. Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy az élmezőnyhöz, folyamatos pontszerzésre van szükség. Tényleg komolyan vettük a Honda célkitűzését, törekszünk a konstruktőri trófeára, közösen a gyári team-el. Ez azt jelenti, hogy egyetlen dobható futam sincs a pakliban annak, aki a top6-ba vágyakozik. Na, most mi ilyenek vagyunk. És mindenkinek igaza van, hogy új autó, és gyermekbetegségek, stb., de ha jobban belegondolunk, három, egyébként önállóan tesztelt technika között nem lehetnek másodpercek ezen a szinten.

    Na, mi ne durrogjunk most tovább, arra ott a Civic. Most a futamra koncentrálunk. Ti pedig az Eurosport csatornáira. Mondanám a Duna Tv-t is, de ott csak késő este, az akváriummal egyidőben fért be a mutatvány.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák