Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Taragas #9872 üzenetére

    +1 a Pershing-nek (nem a T-44-el szemben), szerintem is nagyon jó kis gép. Ahogy haver accountján próbáltam, megtetszett, egy baja az, hogy lomha (még 100-as legényekkel és nagy motorral is). Amúgy a T-44 sem rossz tank, bár én elég hülyén játszottam vele, persze ez még noob koromban volt.

    (#9875) Atlantis: Szvsz nincs sokkal magasabban az orosz tankokhoz viszonyítva a cső, sőt a többihez képest alacsonyabb is. Egyébként ha lentebb van a cső, akkor általában jobb a gun depression lásd: E-50M -6° = T-62A -5° (ha érdekel, linkelek videót). Ezért is akkora nagy visszalépés az M103 a T32-höz képest. Nem elég, hogy kisebb a gun depression-je, még magasabb is, így aztán tényleg nem várható el tőle a jó gun depression.

    (#9887) Stigma.HC: Lehet hogy lassú, de ahogy te is írtad a páncélja ellentétben nagyon jó. :) Szvsz az egyik legjobb heavy-kkel T9-ben az oroszok rendelkeznek.
    - - - - - - - - - - - -
    Mostanában elég merész dolog T6-os med tankkal játszani. A meccsek kb 60%-a T8. Egy komolyabb kört sikerült menni a VK3002M-mel, de ez sajnos vereség lett, és még medált sem kaptam. Eddig így állok az előbb említett tankkal, meg kell mondjam, nem a kedvencem.

    Szinte semmi camo-ja nincs, ~370 méterről még mozdulatlanul is szokott villanni a lámpa. Óriási célpont, semmi páncélja nincs, szemből a 67-es átütésű PzIII belövi. És akkor nem is mozog igazán med tankosan, plusz lassan céloz, éppen nem ronda. Aki német T6-os fun med tankot keres, az inkább a VK3001D-t vegye meg.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák