Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi0703

    őstag

    válasz Antonius1978 #6417 üzenetére

    A foglalás nagyon sokat nyomott az eff-be. Kicsit szégyenlem is magam, mert böszme sokat capeltem, pedig nem is emlékszem, hogy annyiszor beálltam volna körbe... :U
    Hát tegnap is mondtam nektek, hogy a 8 T29-es körömből egyben sem sebeztem 2000 alatt, valamint az IS-3-al is talán csak egy 2000 dmg alatti köröm volt.
    Nézd meg a átlag tieredet, és a sebzést. Én úgy szoktam nézni, hogy ha mondjuk 7 az átlag tierem akkor ahhoz annak a T7 tanknak a HP-ját veszem amelyik a legmagasabb, ha jól tudom ez 1450. És ehhez viszonyítok. Szóval, hogy ha szopóroller az egész nap, akkor is meg kell lennie. Ez a minimum. Maradva ennél a példánál 7-es átlagtierrel, ha olyan 1800 felett vagyok sebzés átlagban, akkor azt mnodom, hogy jó nap volt. :DDD

    Na én meg a win rátádat irigylem. Tegnap talán két hét után, jócsák 50% felett volt a napi winrate. Most remélem két 60+ % jegyében fog tellni és fel tudom 55 %-ra tornászni magamat.

    Ja, kép mentés. Nyomtam egy print screent, majd Paint, beillesztés, körbevágtam a statot és egy üres "lapba" beillesztettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák