Hirdetés
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
...na fogd meg a söröm tipikus esete, csak éppen negatív irányba
Vért izzadva akarom 50% fölé tornázni, de nem akarja a jó istenért sem...
Pedig ez csak 105 leFH18B2 és Nashorn. Semmi nagy tier-es b*ziskodás.
Errre a hétre le is tettem. -
ooloo
őstag
válasz
kisharsany #53597 üzenetére
Saját magamból indulva ki . Nem értem mi abban a jó , ha sokkal ( nagyon sokkal )gyengébb , szinte kivétel nélkül kezdő játékosok ellen játszol . Nekem sikerélményem akkor van , ha helyjel-közzel velem azonos vagy magasabb szintű játékosok ellen játszok .
A másik ... a kezdő játékos azt sem tudja merre az arra , nemhogy védekezni tudjon az ilyen majmok lövései ellen ... gondolom 4-5 képességgel bíró legénység ül a tankjában . Nem járok messze az igazságtól ha azt mondom , nem egy-két emberke hagyta abba a játékot a kezdeti sikerélmény teljes hiánya miatt . A homokozót és a gyerekmedencét hagyjuk a kicsiknek ... embernek sem sokat ér az ilyen , nemhogy még játékosnak .
Nyilván a hasonló beállítottságú topiktársakra ez nem vonatkozik .
-
Dewri
aktív tag
Kettes-hármas szinten könnyebb érvényesülni és nincs mínuszos kör... Én is próbáltam anno, de engem már hármas szinten is szétaranyoztak, úgyhogy hagytam, kettesen meg szerintem túl kevés a bevétel... Mondjuk az arc jól nyomja magas szinten is, ha 50% fölött van a győzelme és mindenből TankÁsz... (A hajósban is láttam már 8ezer csatás t8 Bismarckot PvE módban, azaz botok ellen, a többi hajóján meg szinte semmi csata...)
-
Dewri
aktív tag
válasz
BigBear #53578 üzenetére
Rendszeresen előkerül egy-egy arc ugyanezekkel a problémákkal (és törléssel), mintha friss gond lenne, pedig nem... Ilyenkor mindig levonom a következtetést, hogy az én idegrendszerem már nem bír annyit, mint másoké, hiszen én már évekkel ezelőtt is láttam ezt és abbahagytam. Hogy egy klasszikust idézzek: "öreg vagyok én már ehhez"...
-
Richard!
addikt
napi sírás
Üdv!
Létezhet olyan, hogy onnét kilőtt a KV-2, miközben nem voltam felspot-olva??
Mert ha igen, akkor ez nekem új. Szerintem még nem találkoztam ilyennel.
(Map-on paint-tel befirkáltam)napi sírás vége
-
Geller72
veterán
Az ellenfél csapata. Édes fszom.
. 15:0.
-
Geller72
veterán
Ez kb mindent elmond erről a foshalmazról..
-
ooloo
őstag
Gyagyás bagázs .... hehehe
-
ooloo
őstag
Ajánlom figyelmetekbe a csatornát .... Kurt Knispel
-
ooloo
őstag
-
BigBear
senior tag
válasz
Gyuri27 #53579 üzenetére
Meg ilyenkor jönnek a szakértők, akik megmondják, hogy az nem úgy van, nem ennyi csatára kell nézni stb.
Évekkel ezelőtt is voltak furcsa csaták. De most valami iszonyat, milyen mértékű. Tényleg mindegy mit csinálok, ilyen eredmények jönnek szinte mindig. Néha-néha dob egy normális csatát, amikor tényleg a játékosokon múlik. Amikor az urolsó 1-2 tankig küzd a 2 oldal, mindegy az eredmény, az élvezhető. 100-ból max 2-3 ilyen van.
Tényleg kedveltem a játékot, ezért is kínlódtam annyit vele. Változatos tankok, pályák, de a játékmenetet teljesen kicsinálták. Mondhat bárki bármit, ahogy feljebb is írtam, a lényeg, hogy fizessen a nép. Vegye meg az új idiótábbnál idiótább csodatankokat, amik egy darabig szépen tündökölnek is, igaz, balansz az nuku, de hát minek is az. Aztán amikor jön a még újabb, akkor ügyesen kicsinálják az előző garnitúrát, vegye csak a nép az újat.
Játékmenet nulla, balansz nulla. 3 - max. 5 perces szétriggelt villámcsaták. Ennyi. -
Gyuri27
félisten
válasz
BigBear #53578 üzenetére
Hasonló volt már párszor. Mindnek chat bán lett a vége. Akkor meg is írtam nekik, hogy ha afk ként belépek a csatába és nem csinálok semmit 30% körüli wr akkor is kijön.
Egyébként mikor a missionokat csinálod akkor látszik mennyire manipulálva van az egész. Olyankor pl nincs arty, TD stb stb. -
BigBear
senior tag
Ez a fostenger egy cicc. 27 csata, a legjobb eredmény 12:0. 0% winrate. Kíváncsi voltam, mi lesz, csak nem hagyta abba. Delete.
Valaki magyarázza már el, hogy ez mi a tök? Ez játék? Nincs riggelve az egész szarhalom? A legváltozatosabb csodák, eltűnő, ellenen átmenő lövések, keresztbe lövés, ha valami csoda folytán eltalálok valakit, az pattan, mindegy milyen páncél, vagy tornyot lövök, critical lánctalp stb. Nem tankfüggő, 3 csatánként váltottam, T6 - T10.
Nem is tudok mit mondani rá, ennyi volt. Korábban kellett volna. -
Geller72
veterán
Üdv.
Az 1.23-as frissítés óta nem indul el a játék. Pontosabban elindul ugyan, de amikor töltené be a garázst, kilép. Semmilyen modot nem használok.
A logokból nem igazán derül ki, hogy mi a probléma.2023-11-25_12:07:21.138 | INFO | 0x00001B3C | InprocessEventProcessor initialized
2023-11-25_12:07:21.138 | INFO | 0x00001B3C | Event Handling working in "inprocess only" mode
2023-11-25_12:07:21.138 | INFO | 0x00001B3C | Self crash handling enabled. Reports folder path="C:\Games\World_of_Tanks_EU\win64\Reports". Reports url="https://cat.wargaming.net"
2023-11-25_12:07:21.138 | INFO | 0x00001D7C | Initializing selfcrashandling...
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | Monitor started, product version="04.00.02.3962", file version="04.00.02.3962", pid=5676, hw_id="8e18d3d0-7b35-48bc-b7dc-a60debea9714", instance_id="8fe16db4-f47b-415d-8b19-af98bb4336a4", app architecture="x64", OS name="Windows 11 (10.0.22621)" platform="x64" (native), reinitialized
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001D7C | Selfcrashandling initialization finished
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | DbgHelp module info: path="C:\WINDOWS\SYSTEM32\dbghelp.dll", version="10.0.22621.1"
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | Statistic initialization contains reinit flag. Using Temporary Event Blocker with timeout=90 s
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | Superuser app id="wot_client"
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | Starting IPC server
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001D34 | Report processor thread: started
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | IPC server successfully started
2023-11-25_12:07:21.139 | INFO | 0x00001B3C | Waiting for clients to connect...
2023-11-25_12:07:21.140 | INFO | 0x000029D0 | New connection request from pid="10016", clid="1", executable="WorldOfTanks.exe". Establishing connection...
2023-11-25_12:07:21.140 | INFO | 0x00001A9C | Monitor log cleanup was triggered, log files max count: 5. Removed log files: ["monitor_20231124_2006010556.log"]
2023-11-25_12:07:21.140 | INFO | 0x000029D0 | Client pid="10016", clid="1", executable="WorldOfTanks.exe" connected
2023-11-25_12:07:21.143 | INFO | 0x000029D0 | Client connected, application ID="wot_client", version="1.23.0.1151 #2025092", component ID=""
2023-11-25_12:07:21.144 | INFO | 0x00001A9C | Looking for unprocessed reports in folder="C:\Games\World_of_Tanks_EU\win64\Reports"
2023-11-25_12:07:21.144 | INFO | 0x00001A9C | Looking for unprocessed reports in folder="C:\Games\World_of_Tanks_EU\win64\Reports"
2023-11-25_12:07:22.270 | INFO | 0x00000844 | Config for client(clid="1") was successfully updated from the server(url="http://cat.wargaming.net")
2023-11-25_12:07:41.764 | INFO | 0x00001D7C | Client pid="10016", clid="1" disconnected with exit code = "1337"
2023-11-25_12:07:41.764 | INFO | 0x00001D7C | Queuing shutting down...
2023-11-25_12:07:41.764 | INFO | 0x00001B3C | Server stopped
2023-11-25_12:07:41.780 | INFO | 0x00001B3C | Normal exit
Ötlet?
Köszi.
G. -
kisharsany
tag
10/3. Ok. Persze be is jött a nyerj 5 csatát napi küldetés.
-
kisharsany
tag
Tegnap 33% winrate 30 csatából, ma 28% 7-ből. De mit is várok el mikor minden csatában 3-4 AFK csapattárs van.
-
BigBear
senior tag
válasz
Zsolt,72 #53573 üzenetére
Hát erősen hajlottam eddig is rá, de végképp oda jutok, hogy ezt az évet kihúzom és befejezem.
Számomra ennek nincs értelme.
Mert legyen fizetős, mondjuk fix havidíjjal (lást game pass pl.), de ennek így semmi értelme. Max. a csaták 5%-a olyan, hogy bármi befolyással lehet az ember a kimenetelre. Ahogy írtam, ez nekem teljesen élvezhetetlen már. Veszítsek, ha gyengébb vagyok, vagy gyengébb a csapat, de ne legyen eldöntve mi a végeredmény. -
BigBear
senior tag
DeKíváncsiságból kérdem, hátha tud valaki érdemben hozzászólni.
Wot, de konzol.
Korábban is voltak húzós bukták, de valami nagyon megváltozott a nyár közepe/végével. Nagyjából (nem emlékszem pontosan), július - augusztus óta brutális sorozatokat kapok. Ugyanúgy, nagyjából ugyanazon tankokkal játszom. Korábban ~8000 meccsre visszamenőleg szép lassan emelkedő winrate-tel (~52% volt az átlag), olyan 1800-2400 közötti wn8-cal karistoltam. Azóta viszont valami nagyon megváltozott, de nem hiszem, hogy én. Most sorozatban vannak 10-20%-os napjaim, akár heteken át, a winratem az utóbbi 90 napra 44%, 30 napra 33%... Megfigyeltem, teljesen mindegy mit csinálok. A csaták 95+%-a 12-15:0 körüli, abszolut élvezhetetlen. Ha nyerünk is, akkor is hasonló. Ennek egyre inkább nincs értelme. Nem is a bukták, hanem a nyilvánvalóan eldöntött csaták a bosszantóak. Sokaknak ismerős, amikor 300+ pennel pattog az ember a nulla páncélról, a 280-as páncélt meg sorozatban viszi be az ellen 170 pennel. Mert csak... Vagy a lightomat legázolja hátulról a láthatatlan heavy. Eltűnő lövések, ellen mögött becsapódó, rajta átmenő lövedék, stb-stb.
Sajnos a wot console fórumot lelőtték, azóta csak a szutyuk discord van... A játékosok is egyre inkább hagyják ott az egészet, más is észrevette, hogy valami nem oké. Tree-ből bármit húzni értelmetlen, folyamatosan jönnek az 1000+ sebzésü egylövéses "ennyi volt a játékod" prémiumok, amik egy darabig tündökölnek, amíg nem jön a még újabb agybaj jármű.PC-n is ilyen, vagy ott még nem tart itt a dolog? (Korábban játszottam, de régóta hanyagoltam már pc-n.)
-
válasz
kisharsany #53566 üzenetére
Hétvége van.
Ez sajnos ilyen. A délelőtt nekem is hasonló “remek” volt, mint a tiéd, csak estére sikerült visszatornázni 50 százalékra.
-
kisharsany
tag
Mi a fsz van már megint ebben a tetű játékban.
13-ből 4 győzelem, a szorzót nem lehet kiprögetni.
Se tankváltás, se szerverváltás, semmi nem segít, minden körben kretének. -
Djuree
félisten
hát igen, vannak benne teljesen agyament dolgok az biztos. de még mindig ez a legjobb ilyen játék szerintem.
próbáld ki a war thundert vagy az armored warfare-t, azok másban jók, de összességében gagyibb hatást keltenek. én már megjelenés óta játszok, voltak hosszabb szüneteim is, több hónapos, de volt 2 éves is. néha besokall az ember, de mindig visszatértem.
én sok pénzt beleöltem már, vagyis nekem sokat, másnak meg nem sok, de engem szórakoztat, nem érzem kidobott pénznek. mondjuk sokat nem játszok, napi 1-2 óra, így mire felidegelne kilépek.
az idegölő részét nem csinálom: a küldiket, így igazán tétje nincs, kilőnek megyek a következő tankra.azon már rég túlvagyok hogy felbassza az agyam.
de megértem hogy kezdőbb játékosként kis szinten felidegel a gold lőszer, régen még nem volt hálistennek, én kivenném az egészet a picsába, de a wg-nek ez sok pénz.
meg az említett bz-t is, az is túl van tolva...lőjön nagyot ok, de legalább ne lenne armorja, de van neki.
elég sok event van amin lehet nyerni, kivenni t5-t6 prem tankokat, menj rá egyre, ha nincs 8-as maradnak ezek. én nem játszok kis tierben, van mindig annyi free xp-m hogy kb. t6-tól kezdek minden ágat, meg stock tankkal sose játszok, legalább az ágyút kiveszem free-ből. -
Dewri
aktív tag
válasz
Djuree #53562 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy ha van egy game, amivel szenvedés játszani és nyilvánvalóan a pénzeseknek kedvez, akkor az nem fog engem rávenni arra, hogy tizensokezer valódi pénzért vegyek egy prémium t8 tankot. Inkább letöröltem a 'csába, ezt érdemlik az "élményekért", nem pénzt... Úgy kéne működnie, hogy játék közben jól érzem magam és haladok, öröm a játék és akkor elgondolkoznék, hogy na, ha ez ilyen fasza, akkor prémium tankkal biztos még faszább, nosza, próbáljuk meg, ha már egy ilyen játékot raktak össze, akkor megérdemlik a készítők. De nem ez van. Nagyon nem...
Egyébként sem gondolom, hogy segítene, mert mint korábban már írtam, mostanra teljesen tönkre van téve a game, már hármas szinten is mindenki goldozik, akkor mit érne a prémium t8? Az új 800at lövöldöző beüthetetlen t8 BZ-k ellen van már orvosság?
De ha költenék is rá ennyit, az nem oldaná meg a játék alapvető problémáit: a nevetséges látótávrendszert, az eltűnő lövéseket, a nem ütöm be a 30 mm alufóliát 3x nagyobb átütésekkel eseteket, a csodálatos csapattársakat, a 15-2 turbócsatákat, stb, stb... Tehát pénzért kapnék naponta agyvérzést, az tényleg a legnagyobb hülyeség lenne...
-
kisharsany
tag
Ismét köszönöm a felejthetetlen 18/3-as győzelmi diadalmenetet ópozssaf WG!!!
-
Djuree
félisten
kell egy 8-as prém tank és nem lesznek kredit gondok. rengeteg bónusz van amit be tudsz nyomni, klánba kell lépni és ott is van kredit bónusz. nekem van vagy 14-15db 8-as prém, most is van kb. 30 millám, szal van bőven della. gyűjtök black marketra most, utána elverem úgyis.
-
Dewri
aktív tag
-
válasz
SoulReaver #53557 üzenetére
Talán a „Bemelegítés” mód az, amire gondolsz.
Nemrég volt téma az ON-topikban: [link] .
-
Dewri
aktív tag
válasz
SoulReaver #53555 üzenetére
Hát én itt nem tudok érvényesülni, mert egyszerűen nincs kreditem semmire. Mivel minden csata vereség, így alig van bevétel. A gold lőszer meg a sima árának sokszorosa, mégis mindenki azt lövi. Hogy a bánatba van kreditjük rá? Hiszen még egy győztes kör is vastagon mínuszos tud lenni úgy, nemhogy a bukták... És lövik a gyökerek t3-ban is, nemcsak magas szinteken... A hajósban legalább van botok elleni mód, ott el lehet szórakozni, de itt nincs, így nem szórakozok vele...
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #53553 üzenetére
Ha elengeded , hogy a játékban csak azt és ott találhatod el , amit megenged a végé algoritmusa , akkor nem kell törölni a játékot .... Ha nem , akkor valóban törlés... ki akarna agyvérzést nap mint nap .....
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #53551 üzenetére
Eszküzimoá...
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #53549 üzenetére
Eltévedtél .... ez a végét köpködő topik .
Ez lesz az amit Te keresel.
-
SoulReaver
veterán
Üdv.
Valamiért újra kedvet kaptam egy kis szadomazo tankozáshoz...
Jó sok újítás van.
Melyik tankot kell kifejlesztenem, ami elég OP mostanság?
-
Dewri
aktív tag
Gondoltam bemegyek a tesztszerverre, ott úgyis minden mindegy, mindenki aranyozik tízes tankokkal és annyi (marha nagy teszt...). De úgy látszik email címhez van kötve a játék minősége, mert ott is teljesen ugyanazt kapom, amit a rendesen: 15-1 bukta, arannyal nem ütök be semmit, csak talán negyedjére, engem pedig mindenki mindenhonnan beüt természetesen... Egy kör elég is volt, törölve...
A hajóssal játszogatok, ott van full PvE mód, szemben csak botok az embercsapat ellen. Közel 100% WR, semmi rage... Sajnos rendesen ott sem lehet játszani, tankos szintűek az eredmények és a különféle nevetséges csalások, pl mikor a fullos oldalbalövésre bead 1000 sebzést, én meg kapom a 20ezrest... Illetve megnéztem a repülős szarjukat is, az se rossz, 12 killeket tudok hozni, igaz még csak az elején vagyok, t2-t3. Ott legalább nincs bújkálás a szikla mögött, 360 fokban bármerre lehet mozogni... -
AMD Power
titán
Challange-nél az a Object 244 Discount mit jelent?
-
kisharsany
tag
jaj de ki van már a farkincám, hogy a prém napos dupla XP-s szorzóból még 2 van, de már 12 nyomorult csatát le kellett nyomni full kreténben
-
Dewri
aktív tag
Ez a PvE mód úgy nézem csak konzolokon van ugye? Kár, mert ha lenne PC-n, akkor talán lenne értelme játszani a játékkal... A "kevesebb jutalom" még lehet hogy többet érne, mint a zsinórbuktákért kapott alamizsna...
-
AMD Power
titán
Gondolom nem csak nálam nem megy a WOT?
-
AMD Power
titán
Közepes vagy nehéz tank vonalon melyik nemzet a jobb választás?
-
AMD Power
titán
Ha kilőnek és nem várom meg a csata végét akkor is megkapom a crediteket?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Biztos buta a kérdés. A WOT-nál az ,hogy CO-OP vagy Multiplayerben harcolok mi a különbség?
-
ooloo
őstag
Én most a Japán td ágat szenvedem , szó szerint . Jó ágyú - mármint a fizetett színészek kezében - , de nekem jó , ha minden 2. - 3. lövés penetrál , esetleg . A szinte állandósult - tudatosan és aljas szándékkal - , finom aljassággal mellém "kisorsolt" csapattársak szinte alá dolgoznak az ellen sikerének . Így elég nehéz , de már elengedtem .....
-
ughhh
senior tag
Haver most hívott UKból, megint tankozik, bár Ő nem konteózik mint én
, egyszerűen kiverte a biztosítékot nála, hogy bejött az ideális pálya a copatós spotter köldinél és kitolta egy ht a bokorból, semmi gond 2 évig nem lépett be
Valami gyökér 4es tankot grindelünk kb10 éve, én lepihentem, hajnalba sms: lefőtt a KV, érted... meglett a kv1
Lényeg a lényeg most t3-5 dilizik, valszeg megyek szakaszba -
KisApám
addikt
A
RECON MISSION csatákat
belszámolja a WN8 értékelésbe a játék? -
ooloo
őstag
Storno
-
ooloo
őstag
No ...
A régóta tervezett tankos account átadós próba rendben lezajlott ....
Mondhatom , hogy a várt eredményekkel zárult .Megkértem az egyik ismerősömet , hogy guruljon párat az én regisztrációmmal ... Ő 1700 wn8 fölötti értékeléssel bír , tehát jóval jobb játékos mint én . Nem is szaporítom a szót ...
És amit az elmúlt napokban az én tankjaimmal virított:
Az utolsó 34 csatát kell nézni .
-
ughhh
senior tag
rng 18% lesz valami képességel.
[https://www.youtube.com/watch?v=KP4yfgenXIo&t=2s]
Mr. S nagyon szomorú. Évi átlagos wot 150.000Ft-os költéssel mindenki felzárkózhat, elérheti azt a szintet amit a régi játékosok egy évtized alatt. -
ughhh
senior tag
Úgy néz ki vissza tudnak csalogatni a játékba.
https://www.youtube.com/watch?v=ewyj34z2bKI
Végre hozzá nyúlnak a legénységhez, mozgatható tereptárgyak, nekem tetszik. -
ughhh
senior tag
-
ooloo
őstag
Ez a pótellátmány is csak parasztvakítás .... a lila felszerelésekkel együtt . Nemhogy javulna a pontosság , a felderítés , hanem romlik . Amolyan nesze semmi fogd meg jól .... Az algoritmusok által felügyelt és előírt keretedet nem tudod feszegetni ... a gép ellen semmi esélyed .
-
ughhh
senior tag
MUHHAHA, pontosan tudom arról van szó, hogy aki fizet azt nagyon nehéz eltalálni egy nemfizetős játékosnak
Ezt már én is kifejtettem, eme alapigazsággal zárható is a wot offtopik, mert már nincs miről beszélni. Ha offtopikban csiripelünk a wot-ról, az is reklám nekik. Megpróbálok addig nem hozzá szólni, míg Te nem szól hozzá
tehát 1, 2, 3 csend, volt is erre egy mondóka, de ha eszedbe jut tartsd meg magadnak és ne írd ide -
ooloo
őstag
A szar és a veréb esete ül .....
Az előbb mentem egy kört .... jön a plusz RNG-vel vastagon szponzorált 10-es cseh közepes ... derékszögben , 100méterre , teljesen beszűkülve bumm az oldalába , vagy mégsem ? Csak a talajnak fájt a lövésem . Ugyanez az "unikum" felcsapott farokkal ismét előttem parádézik .... tiszta célpont , gondolom én ... ismét az oldalát mutatja derékszögben ... lövés és ... ismét a talajnak fájt . Mindezt 0.24-es pontosság mellett . Mindeközben gyufaember panaszkodik egyik-másik tankjára , hogy nagyon pontatlan , de ugyanakkor tűpontos lövéseket ad le ...
-
ughhh
senior tag
A waffentógert mikor cserélték (olvass vissza itt és wotinfon) volt egy skac aki kifejtette milyen pert fog a wg nyakába akasztani, nevetséges halott elképzelés volt
Persze a grille, hogy ne legyen felháborodás 1 hónapig 60km/h sebességnél auto aimmal minden lövése rombolt, ammoreck, murder stb... a sutyerákok kajálták milyen jól jártak
1 hónap múlva pontosan tudod mi lett vele, ballanszolták, semmit nem talál el azt is csak ritkán
Szarházi banda a wg, épeszű ember nem költ erre a fosra, DE míg szar van addig veréb is -
ughhh
senior tag
Semmi féle végjátékról nincs szó, akinek van egy kis gógyija nem költ ingyenes játékra, míg szar van addig madár is
sajnos régebben kb 6 éve én is költöttem erre a fosra megfontoltan
szerintem 10 év múlva is lesz 14k játékos
A fősodorba olvass be, cpt Dobi is uninstallt tolt a héten, pedig Ő is nagy rajongó volt mint Te anno.
Elkezded 0-ról egy ideig kiszolgál szórakoztat a játék, már vagy 4 fiókot vittem el 50-100 csatáig mert jó volt. Onnantól bele nyúl a wg és el van cseszve minden, próbálnak költekezésre bírni, de nekem ennél több gógyim van, indulok 0-ról új freemailes címmel -
ooloo
őstag
Szerintem ez már a végjáték , ami eltarthat 1-2 évig , talán ..... beindult a prés ... láda hátán láda .... prémium csodatankok és egyebek . Szerdán éjjel jöttünk haza a kéthetes körútról ... nem voltam álmos , mondom gurulok párat . Az eu1 eu2 szerveren összesen 14 ezren voltak . Két évvel ezelőtt lazán 50 ezer felett volt még hajnal 3-kor is .
-
ooloo
őstag
Szevasz haver ,
Egy percig se aggódj ... a rossz pénz nem vész el . Amúgy meg majd mindent elmondtam amit akartam erről a mocsok végéről . De azt soha nem fogom megemészteni , hogy aljas módon , a papíron 0.24/100 as pontosságú Skorpion G ki lett herélve . Én nem azért adtam ki egy valag pénzt , hogy aztán sutyiban , eléggé elítélendő módon lehúzzák a paramétereit . A fax álljon bele minden testnyílásukba .
Remélem Veled is minden rendben ! (?) -
Dewri
aktív tag
Mégis ránéztem az Armored-re, hátha változott valami az elmúlt 5 évben mióta nem játszottam vele... És bizony változott, némileg felhasználóbarátabbá tették a PvE részt: anno nem volt 2x feltámadási lehetőség ha kilőttek... Viszont t6 alatt lehet normál nehézségen játszani, t7 fölött csak hardcore és magasabb. A t7 Challenger1 régen szemből kilőhetetlen volt, most egy lövésből ugrott a fél hp+buktuk a feladatot, elvégre 5 random ember kommunikáció nélkül kell hogy megcsinálja a küldetést, nyilván sikerül is... Értelemszerűen tehát jó köröket leginkább a t3-t5 szinten lehet menni, toltam is 7 kört különféle járművekkel, mindet nyertem. Eladtam minden t7+ vasat, így most bőven van zsé, visszavettem néhány jóféle t4-t5 masinát, kifullozva.
A wotban tegye fel a kezét az a free to play játékos, aki 7 csatát tudott nyerni egyhuzamban az elmúlt néhány ÉVBEN t4 fölött... Gyanítom nemigen van ilyen... -
kisharsany
tag
Köszönöm WG a mai napot is, hogy a napi küldetésekhez csak 19 kör és 14 vereség kellett!
-
kisharsany
tag
26 kör elég volt, hogy meglegyen a napi küldetéshez az 5 győzelem. Tier II-ben csata elindít, gép otthagy. Köszi WG!
-
Dewri
aktív tag
Amúgy az armored warfare semmivel nem jobb mint ez a fos. Ha random csatát tolsz, ott is ugyanez van, láthatatlan tankok lőnek halomra, az ellenfél mindig nyer... Régen botok ellen még lehetett játszani, de aztán azt a játékmódot is tönkrevágták, sokkal nehezebbé tették, már ott sem élmény játszani. Persze pár éve nem játszok, nem tudom javult e a helyzet, de utoljára már nagyon nem tetszett ami ott van... A war thundert meg hagyjuk is, hogy a tankos csatában repülők és helikopterek nyírnak ki, sok értelme van az egésznek...
-
ughhh
senior tag
válasz
kisharsany #53504 üzenetére
-
kisharsany
tag
Ezt a f*slék sz*rt. Folyamat egymás után 15-0, 15-1-2-es körök. Hogy háljon a fejlesztőkkel az ormánsági putris kisebbségi asszony...
-
ughhh
senior tag
cpt. ooloo, rég szóltál hozzá, aggódom miattad, remélem jól vagy.
-
ughhh
senior tag
Van pár lehetőséged.
1. Letörlöd keresel valami értelmesebb elfoglaltságot
2. Megtanulsz annyira játszani, hogy a nemfizetős MM-el is elboldogulsz.
3. Fizetsz mint a katonatiszt, nem csak prémiumot, hanem néha veszel rendes pénzért is tankokat 2-3 havonta kb . 15.000HUF értékben, továbbá mint a wot topiklakók nagy része decemberben még veszel 75.000 forintért karácsonyi ládákat és 1 hónap múlva black marketen elszóród a virtuális wot vagyonodat lefosott fostalicskákra. na akkor eljön a királyság és az önámítás mekkora király vagyok érzés az MM megoldja a nemfizetősek kárára .
Ha rám hallgatsz akkor az 1. pont
Ha ragaszkodsz a tankos játékokhoz és nem akarsz költeni, akkor armored warfare. -
Dewri
aktív tag
válasz
kisharsany #53499 üzenetére
Ez egyértelmű, még ha ezt soha nem is fogják elismerni azok a játékosok, akik öntik bele a pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest