Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Moleman

  addikt

  Én ötös szint felett mindenre teszek töltésgyorsítót, megér tankonként 10 aranyat a levétel, mert több tucat meccsel kevesebbett kell menni velük, annyival több xp-t hoz a nagyobb DPM miatt.

 • nyunyu

  nagyúr

  A többire nem veszek extrákat, én nem tudok annyit játszani egy tankkal mint ti, mert mire kifejlesztem belőle a következőt, megunom, és el kell adni, hogy legyen kredit a kövire.

  Egyszer kell megvenni (amikor felaron van, mint most), aztan egy reszuket (periszkop, alcahalo, szerszamoslada) at lehet tenni a kovetkezo tankokra is.
  Tobbi cucc leszerelese 10 goldba kerul, ki lehet birni.

  Ugyan ez van a legénységgel is, mire kifejlesztem, át kell rakni a következőbe, ezért még sosem volt olyan, hogy a másodlagos képesség ki lenne fejlesztve, pedig már 5000+ csatánál vagyok :(

  Tier5 folott lelassul a fejlodes, kovetkezo tank megszerzesehez lenyegesen tobb XP kell, igy ezalatt a legenyseg is sokkal komolyan fejlodik, mint alacsony szinten.

  Pl. stock M103 elitre fejlesztesehez kell kb. 371k XP.
  100% legenyseg elso skilljenek kifejlesztesehez kell 220k, masodik skillhez 440k XP.
  Vagyis ha mar van egy masfel skilles legenyseged, akkor mire vegere ersz a kilences tanknak, addigra mar a harmadik skillt fogjak tanulni.

  2x/3x crew bonuszos hetvegek meg plane megdobjak, hiszen akkor a legenyseg 2x/3x annyi XPt kap, mint ami a tankon gyulik.

  Amit viszont nem tudtam: kilott csapattag -10% XP.

  Átképzésnél a másodlagos képességek %-a ugye nem esik vissza?

  Nem.
  Csak akkor csokken, ha eldobod a korabban valasztott kepessegeket, hogy mast hasznalj az adott tankon.

  [ Szerkesztve ]

  Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Hozzászólok Aktív témák