Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Arpee78 #69010 üzenetére

    Ha nem foglalnak kapnak +2-3 xp-t és és (másodpercekkel) később mehettek volna a következő csatába.

    Egyem a szíveteket, hogy fél percet (netán 60 másodpercet) nem bírtok várni. Ezt komolyan mondod? Komolyan? Tudod ettől a mentalitástól már csak lépésekre van az, hogy eláruld a csapattársaid pozícióját miután kilőttek, mert te gyorsan végezni akarsz.

    Nem beszélve egy esetleges csatavesztés kockázatáról. Távolról nem mindig lehet felmérni a szituációt és erőviszonyokat, aztán a vereség a vége a nagy utolsóvadászásnak.

    Talán ott voltál a csatában, hogy ennyire tudod, hogy HáGé-ék mit kockáztattak? De biztosan a jobb játékosk nem tudják megállapítani, hogy mikor kell foglalni és mikor nem, mert a low capperek jobban tudják. Vicc...

    A csapattársaid nem jótékonysági szervezet akiknek a dolga neked jótékonykodni. Ha szépen kéri és a teljesítménye (nem a killek száma) alapján úgy vélem megérdemli akkor üsse kő, kiállok a foglalókörből.

    Aha. Az bezzeg nem zavar, hogy olyan rohannak a cap körbe, akik lófaszt nem szoktak csinálni? Komolyan az a problémád, hogy aki végig odatette magát a meccsen, az tényleg a legeslegvégéig küzdeni akar, nem pedig beállni abba kurva körbe, majd álszent módon benyögni 99-nél, GG? Hagyjuk már. Ennyi erővel meg mi ne jótékonykodjunk és ne körülöttük sertepeltéljünk, megtisztítva az utat a bázisig.
    Tegnap Himmelsdorfon egy top tier T30 nulla sebzéssel elvánszorgott a körig a dombon át és befoglalt. Gratulálj neki.

    Ahogy látom ezt a no cap dumát főleg a statpadder nyomoroncok nyomják.

    Pont fordítva. Aki túl nyomorék ahhoz, hogy érdemben hozzátegyen a csatához, az rohan foglalni, amint lehetősége adódik rá, rengeteg ilyen van. Az nem statpadder, aki minél többet akar lőni, mert elvégre erről szól ez a kikúrt játék nem?

    Az egész hozzászólásod egy merő szánalom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák