Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Stauffenberg #6768 üzenetére

    De érted ez megint a tipikus közhelyes szöveg, már megbocsáss.Tudni, kell hova nem lő az arty. Jó, szerintem tudom is, legalábbis tudom, hogy hova állnak az artyk, mivel amint tehetem megyek irtani őket, meg figyelem a spotokat is, csakhogy nem lehet minden helyzetben mindig olyan helyen maradni, ahol még véletlenül sem lő meg arty. Továbbá én speciálisan a lassú nehéz tankokra és TD-kre gondolok, amikkel szemben szvsz egyértelmű az arty fölény. Rengeteg rengeteg olyan helyzet is van, ahol lassú tankkal tehetetlen vagy, de ha beszorítanak valahova egy medet és egy irányba tud csak támadni, akkor az arty már ott szokta várni. Egy gyorsabb med, ha tud mozogni már tényleg nincs kitéve ennek. Csakhogy egy élvezetes játékmenethez ki kellene egyensúlyozni a típusokat is, nem struccpolitikával, hogy majd a játékosok megoldják. Egyszerüen süt a játékról, hány és hány olyan meccs volt, hogy csak az artyk maradtak és még vagy 1-2 tank, hány és hány olyan meccs, ahol artyk ölték meg a tankok több, mint felét. Bizonyos pályákon egyszerüen nem lehet mit csinálni, el kell kerülni a spotot, ami nem könnyű ha ott van pár jóval 400m feletti látótávú ellen tank.

    Én csak ennek adok hangot, mert nekem nem tetszik. Azt is megértem, ha nagy artyval lennék, aminek más dolga nincs, mint bizonyos pályákon lőni a hegyoldalban araszoló tankokat és élvezném az OP helyzet minden előnyét, akkor meg megpróbálnám minden erővel megcáfolni, amit mondtam.

    Valamit egyébként a WG is érezhet ebből, ha megnézed a próbálkozásaikat, csak gondolom a sok arty játékos miatt nekik óvatosan kell lépéseket tenni.

Új hozzászólás Aktív témák