Új hozzászólás Aktív témák

  • K6000

    tag

    válasz GrooveHero #6195 üzenetére

    Nekem is az egyik kedvencem. Sokat megyek vele mert az utolsó tank a sorban amivel lehet keresni. Lőszer baromi olcsó és tudja ugyanazt a pent mint a nagyok, (szerintem várható hogy a jövőben ennek a lőszernek az árát is megemelik 1000 ezüst fölé). A páncélzata brutális, messziről az orosz nagy tankok is pattannak (sokszor közelről is ;] ) az ágyú pontos és gyakorlatilag mindent átüt. Én szakaszban IS-3 tankokkal szoktam együtt menni vele és a kis sebzést leszámítva bőven egyenrangú (bizonyos helyzetekben meg sokkal jobb) a többi T8 tanknál. Nem is értem miért lett ez T7 tank...

    Van egy bevált taktikánk amiben nekem jut a főszerep :) El Halluf szélén a pofozkodóban megyek előre pajzsnak, persze tisztességes távolságban maradok a hely fordulópontjától. A hülye szög miatt (beforgatom, + az emelkedő szöge) csak minden 4-5 találat jön át a páncélon meg az IS-7 től is! Ahhoz, hogy a tornyot is tudja lőni az ellenfél neki jobban ki kell jönni ami tuti bukta mert egyből 3-4 ágyú lövi. Ennek ellenére 1x mindenki megpróbálja a tornyomat meglőni (ami minden esetben sikerül is) amihez annyira kijön, hogy megkapja a maga 800 - 900 HP-s pofonját (a 2db IS-3 lövi ami 2x 350-400HP körül + az én 200HP sebzésem) az eredmény az, hogy többet nem jön elő. Az esetek többségében nem is lőnek rám ez után még akkor sem ha látszik a 200 -as front páncélzatom széle (ami az említett hülye szög miatt gyakorlatilag csak nagy mázlival lőhető át). A csata szokásos menete ettől a ponttól kezdve változó. Ha az ellenfél nem IQ bajnok akkor még 1x próbálkozik és fedezék lesz a roncsából. Ha átlagos vagy a feletti játékos akkor vár, nem pazarolja a méregdrága lőszert és mivel mi sem megyünk feljebb ezen az oldalon egy kelleme 6-7 perces relax veszi kezdetét. Innentől általában az arty szokta itt eldönteni ezt a csatát. Ha a mi csapatunk az ügyesebb akkor az arty úgy helyezkedik, hogy be tudja lőni az ekkor már a falra tapadt ellenséget. Ha az ellenfél az ügyesebb akkor átjön az ő arty tankjuk a pálya ezen felére és minket tart tűz alatt.
    A taktika 2-3 bátor ellenfélig működik akik beáldozzák magukat nekem ugyanis közel annyi HP-m van mint a szakaszban levő IS-3 tankoknak, és a torony minden nehézség nélkül átlőhető.

    Próbáltunk cserélni is de az IS-3 nak sajnos pont rossz szögben van a front páncélzata és ebben a szögben a 120-as páncél gyakorlatilag minden lövést átenged. Viszont a Tigris P ezen a helyen ezzel a taktikával jól használható.

    ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Új hozzászólás Aktív témák