Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    Mostanában rendszeresen 0 dmg a Pantherek oldalába IS-sel. Nem crit, nem lánc, nem lepattan, 0 dmg. Elő kellene vennem a Panthert és kioldalazni az ellenfél elé :)
    Én most vettem meg egyszerre a T25AT-t és a SU-101M-et is. Stockként mind2 egy f.s, de nagyon nagy kupac. A SU-nak legalább van páncélja, összefutottam ellenséges T25AT-vel is, ott kiderült gyorsan. Aggódtam a 175 pen miatt: nem kellett, ugyanis semmit sem talál el, tökmindegy a pen. 64% a találati arányom, a SU-100-zal 68, az IS-sel 70, pedig azokon nem kicsit pontatlanabb papíron az ágyú.... A második gun pontosabb, hátha az megváltást hoz.
    A T25-ben viszont látszik a potenciál, csak az eleje nagyobb szívás. Egyszerre kellene mindent fejleszteni, mert se pen, se mozgékonyság, se látótáv, se páncél. Az utolsók nyilván később sem fognak nőni :), de a másik kettő elég jelentősen, ahogy néztem. Akkor már biztos jó lesz, de addig szenvedős nagyon.
    A Jpanthert is ki kellene már próbálni, csak a JPzIV-hez gyűjtöm a lelkierőt, egyszer már eladtam, vissza kellene venni.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák