Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz Barret001 #194989 üzenetére

    Csak halkan kérdezném: biztos vagy abban, hogy ez mind a gyíkember és/vagy sorosbérenc WG hibája? Nem lehet, hogy esetleg te magad nem teszel meg mindent azért, hogy jól szerepelj? (A kérdés nem csak neked szól, hanem minden permanensen panaszkodónak is!)

    Csak azért kérdezem, mert én egy totál átlagos (vagy átlag alatti) játékos vagyok, az elmúlt két hétben mégis sikerült az alábbi statot produkálom:

    Nem nagy számok, de magamhoz képest kiváló (főleg az elmúlt két nap). Ráadásul tegnap 26 csatát mentem az Udes 14-el (ki is húztam a kilencest!), pedig nem vagyok túl jó med-játékos (sem). Ezek szerint a te folyamatos szopórollerednek én vagyok a kompenzációja?!?! Köszönjem a WG-nek, hogy ennyire "jó" vagyok?

    Barret001 (és mindenki más): tudomásul kellene venni, hogy a győzelem nem csak a csapaton múlik, hanem rajtad is. Azt viszont ne mondja nekem senki sem, hogy 10-ből 7-szer mindig hülyékkel rak össze az MM, mert ilyen nincs. Ki mondta, hogy egyedül nem lehet lehozni egy csatát? A másik a WN8... Amiatt a csapatot ekézni, hogy alacsony a WN8-ad, elég érdekes hozzáállás, hiszen az csak rajtad múlik. Sebezz többet > nőni fog a WN8. Ilyen egyszerű a képlet. Ezt nem akard másra fogni! Ha nem lövöd meg a saját HP-d (sem), akkor ne csodálkozz, hogy pirosra áll a mutató...

    Kérlek ne vedd személyes támadásnak, amit írtam, de kissé még bejgli-mérgezetten és kávé nélkül ültem ide és hirtelen felment bennem a pumpa a sok panaszos hozzászólás miatt.
    A lényeg. Ha úgy érzed, hogy szívat a WG, akkor nézz magadba és talán rájössz, hogy hol tudnál még javítani a játékodon. Ha pedig úgy érzed, hogy te mindent megteszel a csatákban, mégis olyanok a statjaid, amilyenek, akkor bele kell törődni, hogy számodra ez a szint az elérhető.

    Az alacsony WN8-tól és WR-től senkinek sem lesz kevesebb a fizetése, vagy nem fogja elhagyni őt az asszony, de még a TEK sem fog kiszállni rá és nem viszik bilincsben a noob játékosok börtönébe. Nem kell ezzel foglalkozni. Ez csak egy játék...

    Bocs, ha hosszú voltam! Nem akarok viszályt szítani hozzászólásommal, csak valahogy kijött belőlem a grafomán...

    Béke!

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák