Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Erdekes, hogy lighokkal csak akkor tudok nyerni ha en osztom a sebzest mert a sok kemper nem kepes eltalalni a celpontot vagy eleve annyira rossz pozicioban varja a halalt, hogy nem is lat ra a kulcsfontossagu helyekre.

    Azt hittem jo vagyok lightokkal mert le van 3 gm-ezve egy par de az elmult ket napom az katasztrofalis, ahol spottolni probalok a csapatnak az rendszerint bukta.

    Tier 10 csata, 8-as lightok a top sebzok? wtf?! vegig elol toltam es senki nem tudta loni a spotot, nekem kellett meg az elc-nek daralni? Kik ezek a plejerek? :F

    Kicsit atalakult bennem a lightokrol alkotott velemeny az elmult par nap miatt. Ezeket a kovetkezteteseket vontam le:
    -Ennek a jatekosallomanynak felesleges spottolni, foleg olyan helyekrol ahova kockazatos elmenni, mert nem fognak/keptelenek megvedeni.

    -Csak akkor tudok nyerni ha en vagyok a damazs diler.

    -HWK 30 nagyon gyenge ebben a metaban, hiaba a nagyon jo latotav ha Odonke nem lovi a spotot. Ha a jatekosallomany atlag szintje magasabb lenne, akkor szerintem hagyomanyos light tankkent (spotter/3rd line suport) megallna a helyet.

    -A kerekesek erosek, foleg mert a sok kemper akiknek a nagy resze gyenge jatekos, nem tudja eltalalni oket. Lehet korulottuk szaguldozni es csipegetni.

    -Olyan lightokkal erdemes csataba indulni amik alkalmasak arra, hogy rengeteg sebzest ossz ki, akar a fronton. Pl LT 432

Új hozzászólás Aktív témák