Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz Dobi 562 #192464 üzenetére

    Nem 15 éves vagyok és nem is 25, játszottam már pár játékkal, tehát van összehasonlítási alapom. Játszottam elég sok FPS-el, stratégiával, stb. Ilyen rossz MM-el életemben nem találkoztam. Bármilyen játékban fényévekkel jobb a MM, nincs ilyen unbalance. Ezt mindenhol meg tudták oldani 10 évvel ezelőtt is.
    Az, hogy ebben a játékban olyan mértékben büntetve van a vesztes fél, hogy folyamatosan vesztes oldalon nem lehet haladni, sőt veszteséges köröket is lehet futni, ez TÉNY.
    Játszhatsz akárhogy, ha full noob csapatba kerülsz, már az elején el van vesztve a csata.

    Nálam, hetek, hónapok telnek el eme csoda nélkül, olykor előveszem, de tegnap is kivágta a biztosítékot, hogy hogy lehet ilyet ótvar egy MM-et írni. Egyszerűen adott napokon folyamatosan (órákon keresztül) olyan csapatba pakol, ahol esélytelen lehozni egy mecset is. Ez véletlen?
    Mond csak jól fizetnek neked ezért, hogy ekkora szemellenzőt viselj, és ennek ellenkezőjét állítsd?
    Természetesen nekem is van olyan, hogy folyamatosan azért kell küzdeni, hogy lőjek is valamit, mert szaladni kell a damage után, úgy megyünk előre, de ez sem jó. Az élvezetes, küzdelmes, taktikás csaták száma elenyésző, a kritikán aluli MM miatt. Ezt érdekes más játékokban full jól tudják kezelni, itt nem, biztos puszta véletlen minden, az égvilágon semmi nincs manipulálva és én képzelgek... ezek puszta véletlenek. OK. :)

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák