Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz e-newsee #187012 üzenetére

    Amúgy a random rohadtul nem a csapatjátékról szól. Arról szól, hogy az adott helyzetben mindenki próbálja meg kihozni a maximumot a tankjából. A zöld csapat játékosai csak annyiban különböznek a piros csapat játékosaitól, hogy ők nem lőnek téged. De semmifajta kooperáció nincs, hiszen a dmg-ért/killért folytatott küzdelemben ők jelentik a konkurenciát. A győzelmet egy csatában mindig bónuszként kell kezelni.

    És miért van ez így? Azért mert a játék semmilyen kooperatív elemet/megmozdulást nem jutalmaz, mert túl buta hozzá. Tehát pl. mikor a letrekkelt batman elé beállok a Maussal, hogy felfogjam a lövedékeket, akkor azért semmilyen jutalmat nem kapok, max közvetett módon: nagyobb eséllyel győz a csapat. Pedig adott helyzetben csapatjáték szempontjából helyes cselekedet volt.

    Sőt az a vicc, hogy pl. a zászló védelmet sem nagyon értékeli a játék, tehát amikor 99%-ról lelövöm a zászlófoglalót akkor azt a 240 dmg-t sima 240-es dmg-nek veszi, pedig rohadtul az egész csata múlt rajta. :U

    Szerintem itt a nagy játékos tiltogatások helyett inkább azzal kéne foglalkozni, hogy ezeket a csapat győzelmét elősegítő lépéseket jobban honorálja. Persze gondolom jó nehéz ezeket a matematika nyelvére lefordítani.

Új hozzászólás Aktív témák