Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Stigma.HC #186994 üzenetére

    Nekem ingyen volt az EBR, a könnyebb maratonok közé tartozott, megcsináltam 100%-ig.
    Randomban összesen 1 csatám van vele, nem vagyok oda a kerekesekért. Frontline-ban viszont annyira op, hogy gyakran kell vele mennem. Ontja a kreditet rendesen ez is.

    Az a legénység van benne amit kaptunk hozzá. Vagyis 0. skillsor bia volt mindenkinek, más nem volt rajta. Csak frontline csatákkal csak ebben a tankban húzva már a 4. skillsor végénél tartanak. Mire vége lesz a frontline szezonnak lesz egy egész jó legénységem a kerekesekhez ha mégis kedvet kapnék hozzájuk. Egyelőre csak a 6-ost szorzózgatom.

    Más téma:
    Júl. 25-én egy új játékmód érkezik ahol a gép ellen kell játszani közösen. Gondolom olyasmi lesz mint a halloween-es event volt: Új PvE esemény érkezik: Homefront

    Heti küldetés most már szokásos 10 ezer xp-ért: Foglalj vagy semmisíts meg! - Speciális küldetések (07.23-07.30)

    Nagyon el vagyunk kényeztetve már egy jó ideje eu szerveren küldetésekkel. Csak viszonyításképpen: ruszki szerveren kb havonta 1x van egy pár napos küldetés szinte semmi jutalomért (fogyócikkek, személyes tartalékok). Ezzel szemben eu szerveren most már minden héten van új küldetés, sokszor külön hétközi és hétvégi is és rendszeresen kapunk érte garázshelyet, barakkhelyet, rengeteg xp-t, személyes tartalékokat.
    Mióta ru szerverre regisztrálva vagyok (már több mint fél éve) még nem volt normális küldetés, nem lehetett garázs- és barakkhelyet szerezni egyszer sem pedig ott pont jól jött volna.
    Szóval üzenem azoknak akik folyamatosan szidják a wg-t a fos ajánlatok miatt, hogy regisztráljanak ru szerverre és akkor értékelni fogják azt amit itt kapunk. ;]

Új hozzászólás Aktív témák