Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz Barret001 #186016 üzenetére

    Miből gondolod, hogy nincs kedvenc tankom!? Ha figyelmesen olvasod a fórumot, akkor láthattad is, hogy meg iy neveztem őket. Kezdetben a Type61 volt az, annyira, hogy nem is adtam el, ma is a garázsban van és időnként ki viszem egy-egy csatára. (sajnos a meta elszaladt mellette)
    Aztán ott volt a Type67, ami szintén meg van még mindig. Vagy a T34, amire elsőként lett meg a 3 GM.
    Az újabb tankok közül pedig a Standard B jön be a legjobban.
    Csak ez idáig mindig volt olyan tank vagy ág, amit húztam és így nem csak a kedvenc tankkal mentem. Most, hogy az EBR105 is ki lett fejlesztve, már csak 2 arty vonal van, ami még fejlesztés alatt van (németnél a 9-es, orosznál pedig a 8-as van a garázsban) de ezek nem mozgatnak annyira, hogy haladjak rajtuk tovább.
    Így most elértem oda, amikor újra a Chimérás küldikre koncentrálhatok illetve majd azokkal a tankokkal is fogok játszani, amik kvázi fekszenek. Azt is terveztem még egy időben, hogy pár tankra megkísérlem a 3GM felrakni - éppen ezért vissza is vettem pár régi vasat, amikkel jobban ment a játék.
    De most elsősorban azon a ponton vagyok, hogy lecseng a 40 nap prémium és hanyagolni fogom a játékot határozatlan időre. :U

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák