Új hozzászólás Aktív témák

  • 3

    senior tag

    #177961 A boosterek egy pótcselekvés, amivel megpróbálják elfedni a játék pénzügyi rendszere és a prémium fiók hibáit.

    #177962 Lehet, hogy azzal kezdődött, de ma nem lehet meglenni nélküle. Legalábbis akkor nem, ha az ember szeretne például XP-t szerezni.

    Én a kevés jó pályának is örülnék. Jöhetne egy nosztalgia hónap a régi pályákkal. A régi alatt a boosterek előtti korszakot értem. Kicsivel előtte kezdtek bele a totális ész nélküli pályarontásokba.

    A maradék ötleteim tüzérre: T8-as legyen a legmagasabb szintű, és mindig lowtier legyen a maximum egy darab tüzér a csatában. Ha sok tüzér várakozik, 15v15-ben játsszanak egymás ellen, tier korlátozás nélkül (pl. T3-as mehet T8-as ellen). Talán lenne egy kis izgalom.

    (Kellett a sok mínusz, mert elégedetlen vagyok.)

    #177967 A kezdőknek esetleg lehetne egy ingyen hatodik érzéket adni. Például aki végigcsinálja a betanítást, a végén kapna egy hatodik érzéket, amit beaktiválhat egy T1-T3 tankra képzett parancsnokon, de csak akkor, ha még nincs összesen 100 lejátszott csatája. Lehetnének még hasonlók. Például 500 csata után egy újabb hatodik érzék ajándékba. Elférnének ilyen dolgok az ingyen T6-os tank mellett...

    Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Új hozzászólás Aktív témák