Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz kchryss #138997 üzenetére

    Én még mindig nem értem, hogy mi a baj ezzel :O

    Pár ember elkezdett sírni, és mindenki bemesélte magának hogy ez mekkora szar lesz. Nagyon menő fikázni ezeket a fejlesztett felszereléseket, de belegondoltatok már, hogy mekkora előnyt adnak? Az adott tank néhány! tulajdonságát lehet javítani kis mértékben velük. Vegyünk egy rendesen felszerelt tankot, és egyet amin az új OP felszerelések vannak. A különbség 1 egységnyi. Most vegyünk egy szarul felszerelt tankot, ami gyenge játékosoknál elég gyakori lehet (szar legénység, álcaháló heavyn stb). A különbség legalább 5 egység! És ha hozzá vesszük a játéktudás közti különbségeket, simán megvan 10-szeres különbség is.

    Az a helyzet, hogy a jó játékosok eddig is legyőzték a botokat, és ezen nem fog változtatni semmi. Azzal egyetértek, hogy low tierben fölösleges a fejlesztett felszerelések használata, és mondjuk tier 8 jó lenne alsó határnak. De az alatt ki játszik?

    Viszont egy valóban lényeges kérdés, amire én még nem tudom a választ: mennyi bond-ot lehet farmolni havonta? Ez nem olyan mint a sima felszerelés, hogy minden tankon rajta van a szokásos hármas, vajon mennyi idő amíg egy tankot teljesen fullosra felszerel az ember a bevételből? És a fogyócikkek mennyire lesznek luxus kategória?

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák