Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz jimmy74 #137027 üzenetére

    Nekem volt ilyan 6-os svédem, de mindezt kezeld fenntartással, mert én még a medeket most tanulom, szóval ez az egyéni saját véleményem. 100 pár meccsem volt vele, az nem sokat mond, de biztos lesznek itt olyanok, akik már sokkal többnél járnak vele, és sokkal hozzáértőbb véleményt mondanak róla.
    Annyi, ami lejött nekem, hogy a tank nem kezdőbarát. Megbosszulta az összes hibámat. Ettől függetlenül szerettem, volt vele pár jó köröm (magamhoz képest), amikor minden összeállt. Majd ha leérettségiztem medekből, és lesz kedvem költekezni, akkor lehet, hogy megveszem újra. :)

    A páncélja olyan, mint az átázott papírzsepi. Minden belövi. Pattintani sikerült vele néha napján mákból, de ha felfogott lövést kapsz, akkor valami jót tettél előző életedben. :) És arra készülj fel, hogy 4db-os táras. Ha azt kilőtted, utána 14-16 mp körül tölt újra, és a 4 skulóval saját tiert már nem egyszerű megölni. Pláne, ha nem mind megy át, vagy talál. Szóval nálam az olyan pályák jöttek be vele, ahol van elég akadály elbújni, amíg töltesz, de nem full város, és lehet messzebbről osztani. El-halluf, Redshire, hasonlók. Himmelsdorfba szerintem nem való, sidescrapingre nem alkalmas. És domb mögül bujkálni sem nagyon, a maga -6°-jával.

    De még egyszer, ez mind saját vélemény, ne tessék készpénznek venni.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák