Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz BÁ Nutrition #121038 üzenetére

    többször is írtuk már, h a skillek nem vesznek el, a múltkor még arra vonatkozóan is kaptál részletes, számokkal kiegészített tanácsokat, h hogyan tudod a fő képzettség százalékos szintjét magasan tartani, az átképzésnél, ha ügyelsz a skillek XP szintjére.

    ami azt illeti, engem nem érdekel, ki mire költ. akartál egy német nehét heavy prémet - nem volt, vettél helyette egy oroszt. Váljék egészségedre. Az IS2 se jobb vagy rosszabb a többi prémtanknál.
    Nincs a játékban olyan tank, ami mindenki szerint JÓ. Valami hibája mindnek van, és ez a prémekre különösen igaz. Ahogy írtam akkor is: a kérdés az, mire kell? Milyen vonalat akarsz képezni, mennyire akarsz
    farmolni stb.

    "Múltkor még az volt" - nem igaz, a múltkor is volt róla összességében + és - vélemény is.

    Hiába kérdezel, ha nem jegyzed meg a választ - ezt a legénységképzős kérdést a nyáron legalább harmadszor vesszük át csak veled. Kérsz tanácsot, de nem fogadod meg. Magas tierbe mész ráadásul prém tankkal, úgy, hogy normál 7es tankod is alig van, nemhogy 8as és a játék alapjaival nem vagy tisztában.
    Ezért morgunk páran, de rá se ránts, kérdezz nyugodtan.... akár farmolni, akár képezni akár funolni akarsz, ahhoz sebezni kell. Ha kilőnek 2 perc alatt, mert még az életben korábban nem láttad azt a Xes tankot, ami a 8as prémeddel szembe jött, akkor se kredit nem lesz sok, se XP. Aztán lehet szidni, h szar a tank.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák