Új hozzászólás Aktív témák

  • balightt

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lenne egy problémám. Otthoni hálózatról van szó, nem rég kezdődött a gond [a net T-Home-os kábel, azzal szerintem nincs baj]. A régi routerrel már sok volt a baj, a hatótávja is kevéske volt, így régóta érett egy csere. Múlt héten arra lettem figyelmes, hogy félóránként megáll a net böngészés közben - nem tud betölteni semmit (semelyik böngészőben). Ilyenkor hiába csatlakoztam fel-le a WIFI-re nem lett jobb, sőt kábellel a routerre kötve sem- néha segített, ha újra indítottam a routert, de néha a gépet is muszáj volt. A tabletemen ment gond nélkül a net ilyenkor is (ugyanaz a hálózat).

    Gondoltam akkor itt a router csere ideje, vettem egy új ASUS-t. A háztartás mind az 5 WIFIT használó eszköze vidáman netezget rajta, de az én gépem (Acer ultrabook, WIN 8) kétóránként eljátssza ugyanazt, mint korábban: böngészőkben, FTP-n egyszer csak semmi aktivitás, se kábelen, se anélkül. Csak reboot segít a gépen. P2P (torrent) gond nélkül megy ilyenkor is, szépen van fel-le töltés. Mi az isten lehet a baj? Már újra instaláltam 1x a WIFI drivert is. :F

    Ha elindítom a windowsos diagnosztikát a hálózaton, akkor azt mondja, hogy "Diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut".

    Valami ötlet?

    Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák