Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajkó

    őstag

    Sziasztok!
    Gondom akadt egy Belkin F5D7230-4 router-rel!
    A wifi része random fagyogat! Restart után megy ameddig kedve van, aztán ismét beáll!
    Próbáltam 2db Galaxy mini-vel, azokkal nem volt gond (mondjuk csak a marketben böngészgettem, és töltögettem velük).
    Ezeken kívül próbáltam egy Linksys WMP11 CPI karival, egy Belkin F5D7050 usb-s wifi stick-kel. Mindkettőnél 32bites XP SP3 Prof volt az op.-rendszer.
    A telefonok kivételével mindnél próbáltam terhelni (5megás adsl) torrentezéssel a routert, és azt észleltem, hogy ha felmelegszik a wifi chipje, akkor fagy meg a dolog! De!
    Ma reggel hoztam haza, a két notit (egy K50AB, és egy Toshiba L40-14F). A K50AB-n 64bit-es Seven volt, a Toshiba L40-14F-en pedig 32bit-es telepítve. Először az Asus-sal próbálkoztam, és ment is minden olyan 30-40 percig szépen, attól függetlenül, hogy még sokkal melegebb volt a fent említett chip! Aztán amikor elkezdtem böngészni az asztalin ami össze van kötve a routerrel WAN kábellel, a párom pedig a notin, meg halt ismét a wifi!
    Megközelítőleg olyan 2 órája töltögetek a Toshiba-val, ennél még nem jelentkezett a probléma, de félő, hogy felüti itt is a fejét! :U
    Illetve találtam róla egy szétkapós videót is! Kíváncsiságból rámentem én is, de az enyémen nincs meg a fém háza a wifi chipnek, és a hűtőborda sem taálálható sehol! Ez jelenthet problémát a melegedésre való tekintettel, vagy más a hiba forrása? :F
    Remélem tud valaki segíteni, már ha lehetséges... :R

Új hozzászólás Aktív témák