Új hozzászólás Aktív témák

  • vigfer

    csendes tag

    Sziasztok!

    Itthon a modemem egy wifis acces pointtal van összekötve és azon keresztül szeretnénk megosztani a netet. A neve: Tp-link WA501G.

    A probléma a következő, most jöttem rá hogy az acces pointhoz egyszerre több eszköt is kapcsolódhat (telefon, usb-s wifi stick) azonban csak egyszerre egy eszközön van net.

    Tehát ha először csatlakoztam a stickkel akkor ezek után csak azzal enged csatlakozni úgy hogy van net. Mobilon az átjáró nem válaszol üzenettel utasít el. Ha újraindítom a modemet és az acces pointot, és először a telefonnal kapcsolódok, akkor azon van net, de közben meg az usb-s stickekkel nem enged netezni.

    Vagy-vagy szituáció. Lehetséges hogy egyszerre mindkét, mindhárom eszközzel tudjak csatlakozni, vagy a modemnek nem tetszik az egyszerre több ip címes csatlakozás?
    Az egész olyan mintha megjegyeznék azt az eszközt ami először kapcsolódott és utána csak azon engednék az internetet a többi nem.

    Esetleg fel kellene keresnem a szolgáltatót? Ha meg tudom oldani magam nem akarom zaklatni őket.

    Ne haragudjatok, annó informatikusnak tanultam, csak éppen a hálózatokban nem vagyok otthon, sosem szerettem. Itt az eredménye.....

    Valaki segítsen.

Új hozzászólás Aktív témák