Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Sziasztok!

    Egy kis story time a szenvedésemről ha valakit érdekel (gondolom nem, de ki kell adnom magamból valahol :DDD ).

    Tönkrement a win tabletem kijelzője (Lenovo miix 510-ISK) és rendeltem utángyártottat, mivel az eredeti ausztrál kijelző majdnem annyiba kerül a gyár oldaláról rendelve, mint maga a készülék. Aliexpressen pedig csak 'original quality' meg ilyen álneves LCD panelek voltak csak olyan árban, amit hajlandó voltam a tabletre még költeni.
    Egy kis várakozás és beszereléssel való szenvedés után (érintőpanel működésre bírása az eredeti touch board átszerelésével, mert elfelejtették közölni a kínaiak (vagy leírni bárhova is a termék adatlapján), hogy nem adnak a kijelzőhöz, annak ellenére, hogy a képen amit küldtek üzenetben, volt touch board - sokáig nem működött az érintés aztán egyszer csak jó lett a végtelen+1-edik összeszerelés után; lightbleed megszüntetése az LCD panel hercehurca miatt stb stb ) sikerült kicserélni és tökéletesen működik, úgy összesen 12 órát foglalkoztam vele és ma éjféltől reggel 7:30-ig ( :O ) dolgoztam rajta utoljára, fél nyolckor kinyilvánítottam, hogy perfect... Egy dolgot leszámítva, ami a Lenovo tollal való kompatibilitás.
    Annyit szórakoztam ezzel az egész cserével és olyan sokat vártam a csomagra, hogy úgy vagyok vele nekem nem kell a jó kis pressure sensitive toll, nem küldöm vissza a csomagot, jó lesz így. Az eladó csak annyit mondott üzenetben, hogy nem tudja, hogy támogatja-e, mondom köszi.

    Szervízben 80 ezerért javították volna, mondtam köszi nem, megoldottam 42 ezerből, igaz úgy, hogy tollat már nem támogat.

    Namármost a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani olyan érintőtollat, ami bármilyen kapacitív felületen, megbízhatóan működik? Onenote jegyzetelésre használnám mindössze, semmi komoly.

    Ez lenne az utolsó beruházásom a tabletre (egy 1 TB pcie ssd kivételével, amit nem kalkulálok a tabletbe, mert más eszközökben is tudom majd használni), legközelebb már egy újat veszek - jelenleg a harmadik generációs thinkpad x1 tablet a kiszemelt, de ahhoz még gyűjteni kell :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák