Új hozzászólás Aktív témák

  • Dareius

    tag

    válasz ANOka #12382 üzenetére

    Szia, megnéztem köszi az infót de úgy tűnik asus jobban megéri az Akkuidő 4,5 max nem kielégítő számomra több Forumot is átnyálaztam az erő fölény szinte játékoknál jön ki de így is mind alkalmatlan komolyabbra és állandó töltést igényelnek használat közben nekem még kompaktabb készülékre van szükségem az asus bír 8 órát töltés nélkül. Végeztem egy kis piackutatás Chuwi hi 10, 10 pro gyengébb és nem használja jól a 4 gb ramot és erőforrás hibái vannak., teclast x16 plus erősebb de max4 óra, teclast x98 plus régi típussal hasonlítják jobb felbontás de az akkuidő szintén béka segge alatt és instabil is. Cube i7 Book és i9 is nagyon jó masina, de az akkuidő megint hátrány.
    Számomra fontos hogy tartósan bírja a készülék töltés nélkül, sajnos a többi tab inkább netbookra üt szóval kábelhez van kötve így nem bírna ki egy hosszabb tárgyalást utazás számomra ez is szempont.
    Ellenben köszönöm a válaszodat, nagyon megörültem neki a paramétereit látván, de sajnos az üzemidő elrettentett. És itthon könnyű garanciáztatni ez is asus mellet szól. Cube i7 booknak jó a kijelzője, , és kisebb a fényereje és ugyan úgy tükröződik napfényben rosszabb.
    Ha van még opciód, ami elbír 8 óra üzemidőt nyugodtan jelezd, jelezzétek

    Jelenleg kicsit döntésképtelen vagyok, amire jelenleg hajlok: ASUS Transformer Book T100HA 128GB 4GB RAM.

    A felbontása mondjuk 10 colhoz 1280 x 800 elég, de nem a legjobb.
    Nem nagyon játszanék, rajta inkább csak dolgoznék rajta word, excel, Ms project, SAP meg egyszerre több pdf tekintenék egyidejűleg.

Új hozzászólás Aktív témák