Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Sziasztok!
    Következő a problémám. Van egy gép, amit távoli asztalon keresztül vezérlek. Bekapcsolni a bekapcsológombjával kapcsolom be, kikapcsolni ugyanígy, a gépházon lévő gombbal szeretném. Ezt be is állítottam az energiagazdálkodásnál. Azonban mikor távoli asztalon keresztül bejelentkezek a fiókomba, a gépen az aktuális fiók "zárolódik" (gyors felhasználóváltással kijelentkezik). Így mikor megnyomom a bekapcsológombot, dob egy üzenetet, hogy "A számítógépre más felhasználok is be vannak jelentkezve, a leállítás számukra adatvesztést jelenthet. Folytatja a leállítást?". Sajnos itt viszont nem tudok rányomni az "igen"-re, mivel a gépnél nincs elérhető billentyű, illetve monitor (Ezért használom távoli asztallal).
    Távoli asztalon keresztül le tudom állítani természetesen, de nem mindig van lehetőség használni ezt a módszert. Ezért szeretném a bekapcsológombbal kikapcsolni a gépet. A gépen természetesen WinXP fut.
    Hol lehetne ezt a figyelmeztetést ("A számítógépre más felhasználok is be vannak...") kikapcsolni a registryben, esetleg létezik valami segédprogram, egyéb megoldás?
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák