Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Nos: előzmény: régi insider vagyok. Egy másik vason insiderkedtem egészen addig ,amíg lett egy aktív 10240.es buildem egy SSD-n. Ezt kidobtam az ablakon, mert visszatettem bele a gyári 8.1-et a saját vinyóján és azt felfrissítettem win 10 Home verzióra.
Nos újra insiderkedni akartam. Most egy másik laposon a gyári Win7-ről frissítettem win10 Home verzióra , majd kiszedtem belőle a vinyót és beleraktam az SSD-t , amit aztán GParteddel gyalultam és tettem rá egy szűz új MSDOS partíciós táblát (MBR) és az egész partíciót NTFS-re formáztam. Media creation tool-lal csináltam egy angol(USA) 64 bites win10 Home telepítő DVD-t. Ezt feltelepítettem legacy módban (partíció gyalulás, majd a saját izlése szerint megcsinálta a maga első 500megás partícióját és mögé a C: partíciót a többire) és mivel már előtte volt ezen a laposon egy aktív Win10, így ez a tiszta telepítés is aktív lett (erre mondtam azt, hogy beaktiválta magát ahogy illik). A Windws Update menüpontban beállítottam , hogy inssider módban akarom használni fast ringgel, bejelentkeztem az insider fiókom-ba is , de nem jönnek az új buildek. Egyszer kérdezett a Windows visszajelzés a firefox telepítése után. Azóta nincs semmi ujdonság.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest