Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • szabonagyur

  nagyúr

  Szerény véleményem szerint a Vista is jól sikerült csak a felhasználók hardveresen nem voltak felkészülve. Én sem hiper szuper gépen ismertem meg, de már akkor elváltam az XP-től, szóval minden hozzáállás kérdése.

  Na igen amit írsz metro appról az mind elgondolkodtató... Egy VLC app meg a normál között milyen különbség lesz, semmi...
  Mondjuk erre a kompatibilitásra nem is gondoltam még... ha Win9 esetében újra kell kezdeni a fejlesztést akkor az nagy bukta lenne... így is lassan haladnak, de ezek után... Vagy ha megjelenik a Win9 akkor onnantól vége a Win8 app storenak? WP esetében is Wp7 még használható lenne csak app nincs rá már új.

  Nekem hiányzik Gemgéza igenis :D De pl. a Vistából kivett élő háttér is hamar eltűnt.

  Amúgy ami még eszembe jutott... bár nem sok esélyt látok rá, de ki tudja. A Metro felületet is berakják mint add-on rész, hasonlóan mint a Media Center kivétele, ARM-en maradna, többi részen meg fizesd meg ha kell a jobb érintés vezérlés.

  [ Szerkesztve ]

 • kispx

  addikt

  A modern ui-s appok nem fognak eltűnni. Nem is lenne értelme. A szoftverfejlesztés mindig is az újrafelhasználás irányába haladt. Egy olyan irányzatot nem fognak csak úgy lelőni, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kódot futtassuk pc-n, tableten, okos telefonon. A többiek is erre haladnak, csak az MS-nek drasztikusabb lépései voltak ezen a területen.

Hozzászólok Aktív témák