Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sotyks94

  aktív tag

  válasz SP4C3 #15485 üzenetére

  Nem, a futó folyamatok közül eltűnik a GTA V, de a ram nem csökken (vagy max ilyen 1 GB-al). Vagyis ott állok, a feladatkezelő, és az erőforrás kezelő pár gigát lát ami le van foglalva (google chrome, vírusirtó, és ilyenek által, a szokásos), de gyakorlatban még mindig tele van a memóriám. Vagyis megtölti a valamivel akkor azt a program bezárása után sem szabadítja fel, de a program bezárása után a programot már többé nem írja ki a futó folyamatok között. Vagyis ott vagyok idlében, fullos memóriával, úgy hogy épp nem is fut semmi, csak 1-2 alap progi. Csak az oldja meg ha egész wint restartolom.

  De az egy dolog hogy a program bezárása után sem tölti ki a memóból, ami ettől függetlenül is probléma, az az hogy program futása alatt sem (ez főleg játékoknál kritikus ahol sok giga ramot megeszik.) Win 7 alatt pl a GTA V sosem fogyasztott többet mint pár GB, mert ha elmentem egy területről a játékban akkor azt kitöltötte memóból. Win 10 meg nem. Ami egyszer bekerül attol ő nem hajlandó szabadulni gépresiig (legalábbis nem teljesen, és így szép lassan gyűlik fel).... :O :W

  Edit: nem pagefile, mert "nem lapozható készlet" a sok (7+) giga feladatkezelő szerint. Most indítottam újra, de kövi alkalommal ha ez lesz lefotózom.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés