Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Nuada herceg #91335 üzenetére

    Oké, hogy rászántad magad az újratelepítésre DE:
    - áramtalanítás után a csatlakozókat stb. megnézni, nem e túl poros a gép stb. lehet hülye ötlet de akár egy másik konnektorba is átdughatnád a gépet vagy másik/ külön hosszabbítóba

    - alap driver-eket te raktad fel manuálisan vagy hagytad a Windows-ra? (először jobb lenne a Windowsra hagyni)
    - Kvázi "belakás" nélkül kellett volna használni a tiszta telepítés után legalább 1-2 napig - folyamatos üzem - legszükségesebb programok felpakolása mellett, vírkergető nem kell ott a defender időlegesen, dobsz rá egy böngészőt de a játékokat még hagyd.

    - valamilyen tesztet is futtathatnál pl. aida64-et, vagy az eseménynaplót is tanulmányozhatnád amit ott ír rákeresel a guglin hátha

    Ezek után sem lesz jó: irány egy szerviz. (A szervizben minden hardveredet külön tudják tesztelni és könnyebben meg lesz a hiba )
    Newcrazy

    Először is egy Windows 10 Home-ot kéne rátolni jogtisztán és tiszta telepítéssel. Nem egy 2016-os LTSB-t, így megsórolod a KMS aktivátor folyamatos háttérben huncutkodását.

    A RAM tényleg kevés de netezni stb. elég ha nem akarsz egy időben 40 lapot + filmnézés + zenehallgatás + 400 torrent seedeles stb. dolgot csinálni.

    A családban van egy 2007 nyári modell c2d noti 3GB RAM-mal és csak a böngésző fut pár lappal vállalható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák