Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Cr00py #84451 üzenetére

    :D Ezt is leírtam az első kommentemben:

    "Az érdekes az, hogy ha lehúzom az SSD-t és bootolok egy USB-s pennel, amiről telepíteni lehet a W10-et adott esetben, vagy rescuenak használhatom - szóval azzal ugyanez a hiba. "

    A dolog megoldódótt. Konkrét okát nem tudnám, vagyis talán igen, de rámutatni nem tudnék. Az volt, hogy feltoltam rá egy másik biost és utána ok lett, az ssd-ről is indult. Valószínűnek tartom, hogy az elmúlt hetek hektikus időjárása miatt valamilyen okból megváltozott a bios beállítás. Tudom, hogy nem lehetne, de valami mégis változott és a default setting az új biossal működött. Ha azt mondom, hogy biztos nem változott, akkor az azért is érdekes, mert ezzel a beállítással megy a gép nagyjából tavaly év vége óta. És soha nem volt vele gondom. Alkalomadtán visszaállítgatom a beállításaim, de ez egy ilyen lapnál, ilyen biossal nagyon nem megy könnyen és gyorsan. Ez nem egy Abit NF7 bios. :D.
    (Asus ROG Z370 Gaming, i7-8700, 2x8 gb DD4, etc)

    A proci alul volt feszelve, a célom a 3800Mhz a legkisebb stabil feszen, 3200Mh-es ram órajelek mellett. Ezzel a beállítással ment majd egy éve. Nem hinném, hogy egyik napról a másikra ez ne lett volna jó neki. :U
    De ezt már soha nem tudom meg.
    De köszönöm a segítséget.
    :R
    Üdv:
    Geller

Új hozzászólás Aktív témák