Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • twofatcat

  addikt

  válasz Geth #83657 üzenetére

  Haladjunk időrendben:

  Mivel TRob1 által bemásolt logra reagáltam, képzeld olvastam és az első hozzászólásomban azért kérdeztem mi olyan sürgős a listán ami nem ért volna még rá augusztusig? Biztos jó dolog elkészülés sorrendben foltozni rangsorolás helyett, ha eddig együtt éltünk vele akkor ne zavarjuk a felhasználót egy héten belül kétszer japán nyelvi hiba és ritka SQL dolgok miatt? (nem tudom ezek hány embernek és mennyire sürgősek) Havi egy bugfix és adott esetben egy plusz rendkívüli nem elég? Havi háromnál nem lehetne jobban megszervezni? Erre érdemi választ pc360 nem írt csak nekem támadott és hőbörögni kezdett ő mennyire leszarja a HDD laptoposokat és őt ennyi erővel naponta érkező frissítések és újraindítások sem zavarnák.

  Ugyanebben az első hozzászólásomban megjegyeztem nekem nem vészes mert van gyors netem és SSD-m. A Win10 megítélése szempontjából lehet problémás.

  A következőkben pc360 hisztijére én konkrétan leírtam szerintem baj évi két build váltás mellé még havi 2-3 újraindítós összegző, ami alkalmanként kb. 2 GB szemetet is hagy maga után és mivel speciális tömörített mappáról van szó a karbantartás idő és CPU igényes művelet. Ezt Dellfan is megjegyezte. Azt is írtam ez egy vélemény, nem kell egyetérteni azzal a fő oprendszerek közül a Windows frissítése a legmacerásabb, mondtam örülök titeket nem zavar semmi.

  "Értem, hogy Uraságod nem érintett, de próbálj már meg egyszer nem magadból kiindulni"

  :U gúnyolódás helyett nektek javaslom inkább ezt bújjatok ki a nektek mindig minden rendben buborékotokból, talán nézzetek körül redditen, blogokon, fórumokon általános panasz "na már megint frissít a Windows" "na már megint eltűnt pár giga szabad hely" "na már megint félóra a karbantartó takarítása"

  Itt házon belül is elég csak visszaolvasnod nem én írtam de egyetértek vele: "Ezen én is nagyon meglepődtem, nálam a maival együtt ez volt a 8. foltozás a 1803-son és még nincs három hónapos a rendszer. Olyan, mintha tavasszal egy teljesen béta verzió jött volna ki."

  (igen amikor kijött a 1803 és konkrét példákkal kritizáltam milyen béta bugos, megjelenéskor is csak nekem estek az ügyeletesek nekik minden jó és semmi nem zavarja őket (pl. Edge szövegmező és kéretlen insider bug) és hiába linkeltem a kritikus cikkeket fekete halálokról SSD blokkokról az nem számított úgy csináltok mindig mintha én találnám ki a hibákat és csak az gépemen léteznének, pedig rengetegen írták visszamenekültek 1709-re muszájból, azóta persze 4-5 patch után már jobb a 1803 is és már én is azon vagyok újra, a 1809 remélhetőleg már kiadáskor is jobb és stabilabb lesz mert az lesz az új hosszútávú ág alapja)

Hozzászólok Aktív témák