Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    válasz mobilizmo #83198 üzenetére

    Ok. Viszont az akkor is win10 hibaja, hogy egy sima masolasnal nem tunteti fel vagy a masik gepen megnyitasnal, hogy elteroek a jogosultsagok. Raadasul, ha a sajat gyari hibaellenorzeset vegigfuttatom rajta, manualasian akkor sajat maga szerint is hibat talalt. Ismetlem mezei video fileok. Semmi rejtett, rendzser, biztonsagi masolat, stb. Szoval ez nem user error. Ez design hiba.

    "Értem én, hogy ez is foci, de mindig furcsállom, hogy valaki kapásból lefosoz valamit, mert nem úgy működik ahogy elsőre elképzeli."
    Kezdve a win98, winxp, win7 korszakkal, sose volt ilyen hibam. Pedig joparszor hurcolasztam hdd-t masolasra. Akkor miert most a win10-zel van ilyen gond? Statisztikailag eleg szarul all nalam a 1,5 evvel vs. "osszes tobbi ms os" 19+ ev. Nem beszelve az osszes tobbi linux/mac os-rol.

    Tovabbmegyek. A visszaallitott adatokat leellenoriztem (sfv/md5). Viszont azok amelyek korruptak lettek torrentbol ujbol behasheltem, de nem engedi folytatni. Megtagadja a hozzafreset, magyaran nem engedi az ujratoltest/folytatast. Azok utan is, hogy az oroklodo jogosultsagokat kigyomlaltam szulokonyvtarrol a root-tol kezdve es beallitottam mindenkit teljes hozzaferesre. Ez az amire mar nem tudok gombot varrni.

    Sot, nehany mappat sem engedett eloszor elerni, amikben a feliratok voltak kulon (ezek nem lettek korruptak, valamelyik mar korabban ott volt). Ott is trukkozni kellett. Mint mondtam valamelyik egy szimpla F6-tal mentesult.

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák