Új hozzászólás Aktív témák

  • #71043776

    törölt tag

    válasz gyuri81 #80370 üzenetére

    Frissítettél, nem friss telepítés, olyankor nem megy, bocsi.
    A gond az lesz, hogy valamiért a jelenlegi felhasználód (vagy amit átmenetileg az oobe használ) nem rendszergazda, ezért jön fel az a 3 UAC ablak, és ezért nem fut le. Azoknak mindenen felül kellene lenniük, szóval elég fura ez így.
    Ha nem javul meg, akkor indítás után a bejelentkezésnél jobb alul ott a kikapcsoló gomb, nyomd a shiftet miközben az újraindításra nyomsz. Bejön a helyreállító menü, onnan visszaállíthatod az előző buildet.
    Megpróbálhatod valahogy átváltani az ablakot az UAC ablakaira, és leokézni. Megpróbálhatod a helyreállító menüből a parancssort használva a rendszergazdák csoportjához adni a fiókodat (ha nincs megfelelő jogosultságod, akkor előbb a beépített admin fiókot kell bekapcsolni, és onnan próbálni).
    Sajnos hirtelen nincs jobb ötletem. Nekem megjavult, ezért nem is merültem bele.

    BullKoxa: Gépház > Adatvédelem > Tevékenységelőzmények. Ott kikapcsolhatod az egészet, vagy törölheted az előzményeidet.

    JozsBiker: Az egyik rendszeren vedd el a meghajtó betűjelét, onnantól nem lesz szem előtt. Az adott rendszeren a rendszergazda ettől még látni fogja a lemezkezelésben, teljesen eltüntetni nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák