Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    Win10-et használok gyári eredeti minden. Hála a jó égnek frissít mindig amikor nem kell... erőszakos frissítő ez az op rendszer...
    Nem tudom mikor frissített utoljára 1-2 hete talán. Pár napja meg "bolondult" kicsit az op rendszer, az alsó sorban a tálcán az ikonok eltűntek A win ablak melletti minden, egy böngésző volt nyitva de az is eltűnt csak egy csík maradt helyette. Próbáltam megnyitni "Ez a gép" parancsikont de semmi reakció, nem nyitotta meg.
    90%-ban internet használat megy a gépen, de semmi olyan extra dolgot nem nyitottam meg ami gondot okozhatott volna. Egy dologgal lehet talán összefüggésben, hogy egy régi kis kamerát csatlakoztattam usb kábelen, amit nem tudtam megnyitni sem. A gépet újraindítottam majd minden látszólag helyre állt. Most nyitottam meg ismét a "Ez a gép" parancsikont és egy új meghajtót találtam annak ellenére, hogy semmi sincs csatlakoztatva. System (F:) a meghajtó neve. 256 MB méretű amiből 229 MB szabad is. próbáltam megnyitni de azt írta ki, hogy "Jelenleg nem rendelkezik a mappa eléréséhez szükséges engedéllyel" A folytatás gombra kattintva állandó hozzáférést kaphat a mappához.

    Valaki tudja mi lehet ez vagy vírus, vagy kém program, vagy felrobbanok, vagy elveszik minden ha ezt megnyitom? kék halál vagy ilyesmi? A panda vírusirtó kereső program nem észlel semmit.

Új hozzászólás Aktív témák